Montanejos reobri l’oferta turística amb total normalitat i espera bona ocupació per Setmana Santa

Amb la marxa positiva de les reserves, l’empresariat espera assolir el 85% d’ocupació per als dies clau de les festes

Imatge d’arxiu de la Fuente de los Baños de Montanejos
Imatge d’arxiu de la font de Los Baños de Montanejos / Europa Press

Tres dies després que es va donar per controlat l’incendi forestal de l’Alt Millars, el primer gran foc d’enguany a la Comunitat Valenciana, els municipis més afectats comencen a recuperar la normalitat. Montanejos ha reobert aquest dilluns la seua oferta turística i espera una Setmana Santa amb una bona ocupació, malgrat que l’incendi encara no s’ha donat per extingit. "Després d'uns dies de molta preocupació, Montanejos encara els dies festius amb una recuperació en temps rècord", ressalta Hosbec en un comunicat.

Divendres passat es van tornar a obrir alguns establiments de la zona i aquest dilluns ja es troba "tota l'oferta operativa" per a rebre a tots els turistes que tenien reserves per a aquesta setmana. Des d'Hosbec recorden que el foc no ha arribat al nucli turístic, per la qual cosa els seus voltants i la coneguda zona de la font de Los Baños està "en perfecte estat i amb la naturalesa de la primavera en plena esplendor".

Així i tot, les reserves hoteleres que fregaven el 100% d'ocupació fa unes setmanes s'han vist afectades per l'incendi i s'han registrat cancel·lacions sobretot a causa de la incertesa durant gairebé tota una setmana. "Ara ja està tot controlat i el turisme pot tornar a Montanejos amb total normalitat", declara Valentín Collado, copropietari de l'Hotel Rosaleda del Mijares, un dels més importants i visitats de la zona.

L’empresariat està "molt esperançat" en una recuperació ràpida després de l'incendi. L'obertura d'establiments hotelers va començar divendres passat amb un 60% d'ocupació, però amb la bona marxa de les reserves esperen aconseguir el 85% per als dies claus de les festes.

També et pot interessar

stats