Llibertat amb la prohibició d'acostar-se a la víctima per a l’home que va agredir una dona en una font de València

Està acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, encara que el jutjat ha demanat les imatges a la Policia i podrien ampliar-li les imputacions

Gravació d'una agressió masclista a una font al districte de Campanar
Gravació d'una agressió masclista en una font al districte de Campanar

Llibertat amb mesures cautelars per a l’home que dimarts passat de vesprada va agafar dels cabells i va intentar ofegar una dona en una font d’un parc de València. El jutjat d’instrucció número 10 l’ha deixat en llibertat, però amb la prohibició d’acostar-se o comunicar-se amb la dona, de la qual era conegut, segons fonts policials.

L’home, de 52 anys, queda investigat per un delicte d’homicidi en grau de temptativa, segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana encara que aquest càrrec podria modificar-se en funció del que determine la investigació, perquè la jutgessa ha sol·licitat a la Policia el vídeo de l’agressió.

Així mateix, el jutjat número 10 de València, en funcions de guàrdia en el moment dels fets, també ha ordenat a la Policia que localitze la dona per a prendre-li declaració i determinar així la responsabilitat de l’home.

Tot i quedar en llibertat, la jutgessa ha imposat l’obligació de comparéixer periòdicament al jutjat. Els dos van decidir entrar dins de la font, amb aigua quasi per la cintura, per a fer-se una foto.

Va ser aleshores quan li van deixar el mòbil de l’home a un vianant i que va fugir emportant-se’l. Aleshores, l’home va reaccionar de manera violenta i va començar a maltractar la seua acompanyant mentre la culpava d'haver deixat el telèfon al desconegut.

La violenta agressió va tindre lloc davant de la mirada atònita de diversos vianants, que estaven en aquell moment al parc, i que li van recriminar l’actitud a l’home, a més de gravar els fets amb el mòbil.

Dos homes, en veure que l’agressor continuava agafant dels cabells i intentava submergir-li el cap en l'aigua a la seua acompanyant, van intervindre per a dissuadir-lo. Però ni així l’acusat va cessar la violència contra la dona. 

També et pot interessar

stats