Agressió masclista en un parc de València i a plena llum del dia

L'home, que va ser detingut per intent d'homicidi, va ser colpejat per dos vianants que tractaren d'ajudar la víctima

Gravació d'una agressió masclista a una font al districte de Campanar

Un home ha sigut detingut després d'haver colpejat i intentar submergir-li el cap en l’aigua a una dona en una font d’un parc públic de València aquest dimarts de vesprada. La col·laboració ciutadana, que va gravar l’agressió i fins i tot alguns dels vianants van intervindre, va ser determinant per a avisar les forces de seguretat i que aquesta actitud de l’agressor no quedara impune.

A l’arrestat per l'agressió masclista, que encara no ha passat a disposició judicial, se li atribueix un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa per aquests fets, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional a À Punt.

Sembla que la parella, que es coneixia prèviament, anava caminant pel parc del professor Antoni Llombart de la ciutat, en les proximitats de l’estació d’autobusos. En un moment determinat, la parella va decidir despullar-se i, ja en roba interior, entrar dins de la font, amb aigua quasi per la cintura, per a fer-se una foto.

Per a aconseguir-la, li van deixar el mòbil de l’home a un vianant que passava en eixe moment pel parc i que va fugir emportant-se’l. El fet va desencadenar l’ira de l’home, que va començar a maltractar la seua acompanyant i la va culpar d'haver deixat el telèfon.

La va agafar dels cabells i li va intentar submergir el cap en l’aigua de la font. Diversos vianants, en veure l’agressió, li van reprotxar l’actitud a l’home, però no va deixar ni de cridar ni va soltar la dona.

Com que continuava amb l’agressió a la dona, dos homes que estaven al parc en aquest moment van intervindre per a intentar fer que soltara la xica. En arribar els agents, van traslladar la parella a un centre sanitari, on van ser atesos, i l’home va quedar detingut per l’agressió. 

També et pot interessar