Detingut a Alacant per incendiar la vivenda de l'exparella amb la intenció de matar-la

Tenia una orde d’allunyament de la dona i denúncies prèvies per maltractament

Un agent reté el detingut per haver presumptament incendiat la vivenda de la seua exparella la matinada d'aquest divendres a Alacant
Un agent reté el detingut per haver presumptament incendiat la vivenda de la seua exparella la matinada d'aquest divendres a Alacant / Policia Nacional

Un home de 34 anys ha sigut detingut aquest divendres a Alacant com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi després de provocar un incendi al domicili de l'exparella, una dona, de la qual tenia en vigor una orde d'allunyament, amb la intenció de posar fi a la seua vida.

La víctima ha aconseguit refugiar-se en un pati interior amb els seus dos gossos i va ser rescatada pels bombers sense lesions físiques, encara que amb una gran crisi d’ansietat.

Intenció de fugir cap a Elx

Els agents van iniciar la cerca del presumpte autor en comprovar que l'incendi havia sigut intencionat. En localitzar-lo, el van detindre quan tractava de fugir cap a Elx per a amagar-se. Pel que sembla, l’arrestat havia amenaçat uns dies abans l'exparella amb cremar-la viva.

A l'arrestat li imputen, a més del delicte de temptativa d'homicidi, el de maltractament, robatori amb violència i trencament d'una mesura cautelar. A més de tindre en vigor una orde dictada per un jutjat de Violència sobre la Dona que li prohibeix acostar-se a la seua exparella a menys de 300 metres, li consten diverses denúncies prèvies per maltractaments, segons la Policia Nacional.

La vivenda de la dona s’ha incendiat de matinada. Les dotacions de seguretat ciutadana han localitzat la dona al pati interior juntament amb els dos gossos.

La víctima va afirmar als agents que dies arrere havia discutit amb l'exparella, a qui li havia arrabassat a la força el telèfon mòbil i les claus del domicili, i l'havia amenaçat de cremar-la viva, per la qual cosa ella sospitava que podria ser l'autor de l'incendi.

També et pot interessar

stats