En llibertat l'home de 88 anys detingut després de la mort de la dona a Miramar

El jutjat atribueix la defunció a una caiguda accidental i arxiva les diligències penals contra l'home, que pateix una malaltia neurodegenerativa

Vista aèria de Miramar, a la comarca de la Safor
Vista aèria de Miramar, a la comarca de la Safor / Ajuntament de Miramar

El titular del jutjat de violència sobre la dona número 1 de Gandia (Safor), que porta el cas de la mort d'una dona de Miramar (Safor) després de caure en ser espentada pel marit el passat 1 de gener, ha acordat l'arxiu de les diligències penals i la llibertat provisional de l'home, de 88 anys, en considerar que la defunció va tindre un origen accidental.

L'ancià, que va ser detingut després dels fets i estava ingressat a l'hospital, queda a càrrec d'un fill del matrimoni, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia.

El jutjat adopta la decisió d'acord amb el criteri de la Fiscalia, perquè l'autòpsia apunta al fet que la defunció de la víctima va tindre un origen accidental, com a resultat d'una caiguda, segons han informat fonts del TSJ-CV. A més, el jutge ha rebut informes mèdics que confirmen que l'home detingut és inimputable en patir una malaltia neurodegenerativa. La Guàrdia Civil va confirmar que l'home no tenia denúncies prèvies per violència de gènere.

La mort de la dona, també octogenària, va ocórrer dissabte passat entre les 22:30 i les 23 hores al domicili del matrimoni a Miramar després de ser espentada per l'home i colpejar-se contra el terra. Tant l'home com la dona tenien problemes de mobilitat i utilitzaven una cadira de rodes i crosses per a desplaçar-se. 

També et pot interessar

stats