L'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur acull el públic general

Totes les persones que busquen la seua pròxima destinació turística poden visitar aquest cap de setmana l'estand de la Comunitat Valenciana en la fira de turisme

Fitur aquest dissabte / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana acull aquest cap de setmana al seu estand a Fitur el públic general que acudeix a la cerca d'atractius per a decidir la seua pròxima destinació, una vegada acabats els tres dies d'activitat professional.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que després d'aquestes jornades de reunions professionals per a 120 empreses, ja està tot preparat per a rebre potencials visitants.

Colomer ha recalcat que en aquesta edició de Fitur “hem reforçat més que mai l'enfocament professional de la fira, ja que hem destinat una tercera part de l'estand per al sector professional perquè les empreses puguen mantindre les seues reunions”, en un any molt complicat a causa de la pandèmia de Covid-19.

Per la seua part, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat aquest divendres la Comunitat Valenciana com la destinació més segura d’Europa, i ha emfatitzat la necessitat de la mobilitat per a tindre una temporada turística positiva.

Entre l'oferta que es presentarà per al públic general durant aquest cap de setmana destaca la que oferirà l'Hotel del Joguet d'Ibi, per a promocionar el seu producte de turisme familiar, l'empresa Hado Spain, amb la seua oferta de jocs esportius a través de realitat virtual, i els programes de cuina virtual que mostren la riquesa gastronòmica del nostre territori.

Ifema Madrid ha preparat un dispositiu de control d'aforaments i protocols de seguretat. Entre les mesures hi ha la distància interpersonal, la presa de temperatura, les neteges amb desinfectants, les mampares en llocs d'informació, l'ús de mascaretes, l'oferta d'amples zones de descans i la restauració a l'aire lliure.

També et pot interessar

stats