Ximo Puig presenta la Comunitat Valenciana com a destinació segura, a Fitur

Les bones dades sanitàries al territori serveixen com a atractiu per a recuperar el sector turístic en el Dia de la Comunitat Valenciana, a Fitur

Ximo Puig presenta la Comunitat com a destinació segura, a Fitur / À Punt NTC

Amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat aquest divendres l'oferta turística del territori, enmig d’un clima de moderat optimisme degut a les darreres dades de la pandèmia a la comunitat autònoma. El cap del Consell ha volgut donar el missatge que la Generalitat és “la destinació més segura d’Europa”

“És absolutament necessari que aquesta mobilitat siga, finalment, el que ens acoste a tindre una temporada turística positiva”, ha emfatitzat Puig a l’equip d’À Punt NTC. 

El govern autonòmic té ja la vista en les diverses celebracions que comencen a arribar els pròxims mesos a la ciutat de València, com és el cas de l'any Berlanga, la candidatura de la ciutat als Gay Games o l'Eurobasket Femení, que es convertirà en aliat del turisme.

“La ciutat de València ha de créixer i d’eixir de la crisi econòmica que ha patit també per la Covid-19 i té l’esport com un aliat”, ha assegurat la regidora d’Esports de la capital del Túria, Pilar Bernabé. “Fitur ens ha donat una esperança a tots els municipis turístics i ja veiem la llum”, ha afirmat la regidora de Turisme de Borriana, Sara Molina. Així ho considera també l’alcalde de Benidorm, Antonio Pérez: “En definitiva, hi haurà una obertura al públic en general a partir de demà i valorarem quina capacitat ha tingut la fira per a atraure gent”, ha manifestat. 

Demà el públic general podrà accedir a la fira per primera vegada des de l'inici de la pandèmia.

També et pot interessar

stats