Puig considera "fonamental" la mobilitat per a una temporada turística "positiva"

La Fira Internacional del Turisme celebra aquest divendres el Dia de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest divendres a Fitur
El president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest divendres a Fitur / À Punt NTC

A Madrid, el president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix a la presentació del certificat verd digital que realitza el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en la Fira Internacional de Turisme (Fitur). El cap del Consell ha destacat a À Punt que "hui és un dia molt important" amb la presentació del certificat verd europeu, que "significa un avanç a eixe retorn definitiu a la mobilitat".

Per al president, és important que aquesta mobilitat "ens acoste a una temporada turística que volem positiva i que, a més, també connecta amb la recuperació emocional necessiten les persones".

Segons ha explicat Puig, del que es tracta és que l'obertura progressiva que la Comunitat Valenciana està fent es concrete en la mobilitat. "La mobilitat és fonamental en l'espai europeu, que estiga tan normalitzada com siga possible i cal incorporar-hi la Gran Bretanya", ha dit. Per això, ha avançat que dilluns tindrà una reunió amb l'ambaixador britànic

El president de la Generalitat ha destacat que aquest divendres es publica que, per part d'Espanya, no hi haurà cap problema per a accedir-hi sense PCR i "això ja és una part positiva. Ara ens falta que, de la part britànica, no hagen de fer la quarantena que se'ls demana".

Fitur celebra hui el Dia de la Comunitat Valenciana, una jornada per a mostrar les fortaleses i les oportunitats d'un sector, el turístic, molt castigat per la pandèmia. Al migdia, Sánchez visita l'estand de la Comunitat Valenciana amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i després assistirà a l'acte central de la jornada, a la plaça de l'estand de la Comunitat Valenciana a Fitur.

També et pot interessar

stats