L'aeroport de Castelló recupera la connexió amb Sevilla amb dues freqüències setmanals

L'aerolínia Air Nostrum reactiva des d'aquest dilluns els vols a la capital andalusa, que eixiran els dilluns i els dimecres

Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum
Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum / À Punt NTC

L'aeroport de Castelló reactiva aquest dilluns la ruta de Sevilla, que opera l'aerolínia Air Nostrum, la qual disposa de dues freqüències setmanals, els dilluns i dimecres. La línia operarà fins al 19 d'octubre, exceptuant el mes d'agost, en què els vols s'interrompen. Se suma així a les rutes de Londres, Brussel·les i Bucarest, i pròximament s'activaran les de Budapest, Bilbao, Londres-Luton i Katowice.

Els vols ixen de l'aeroport sevillà de San Pablo a les 18:30 hores, amb arribada a l'aeroport de Castelló a les 19:50. En sentit invers, prenen el vol des de l'aeroport de Castelló a les 20:20, i aterren a Sevilla a les 21:40 hores, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

La connexió estarà operativa del 2 de maig al 27 de juliol. Pararà durant el mes d'agost i es reprendrà el 5 de setembre, fins al 19 d'octubre. Amb aquesta programació es pretén estendre el calendari de vols més enllà de la temporada alta d'estiu, afavorint així la desestacionalització de la campanya turística.

Així, la ruta de Sevilla se suma a les de Londres-Stansted i Brussel·les (Ryanair) i a la de Bucarest (Wizz Air), actualment en funcionament. Entre darreries de maig i mitjan juny s'hi incorporaran la resta de les línies regulars programades: Budapest, Londres-Luton i Katowice, que opera Wizz Air, i Bilbao, que gestiona Volotea.

Les diverses aerolínies amb connexions amb Castelló de la Plana han programat per a l'actual campanya estival, que abasta des de final de març fins a final d'octubre, més de 140.000 seients en els vols regulars amb eixida o destinació a l'aeroport castellonenc.

Castelló té previst acollir en els set mesos de la temporada d'estiu més de 700 vols regulars, corresponents a huit rutes nacionals i internacionals. La coincidència de totes, prevista a partir del mes de juny, generarà dèsset freqüències setmanals. Això suposarà una xifra rècord per a l'aeroport de Castelló.

D'altra banda, la societat pública Aerocas treballa en la licitació d'una ruta aèria entre Castelló de la Plana i Madrid per a posar-la en marxa a la pròxima tardor.

També et pot interessar

stats