L’aeroport de Castelló connectarà amb Brussel·les a partir del 27 de març

Els vols comercials eixiran amb una freqüència de dos dies per setmana

Castelló, refugi d’avions que arriben d’Ucraïna
L'aeroport de Castelló, en una imatge d'arxiu

L’aeroport de Castelló ha obert una nova ruta que connecta la província amb Brussel·les, operada per Ryanair. El primer avió aterrarà el dia 27 de març, provinent del centre d’Europa a la capital de la Plana.

Els vols comercials eixiran amb una freqüència de dos dies per setmana, els dijous i els diumenges, i la web de la companyia aèria ja permet comprar els bitllets.

Així ho ha anunciat aquest dijous el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, qui ha assegurat que “aquesta apertura suposarà una via directa d'entrada a la província per a turistes procedents de Bèlgica".

Amb aquesta oferta, la conselleria pretén rellançar el trànsit comercial i recuperar el turisme a la província després de l’impacte de la pandèmia, segons el conseller. Per la seua banda, la portaveu de Ryanair a Espanya i Portugal, Elena Cabrera, ha afirmat que aquesta nova activitat tindrà efectes positius en l'economia local, perquè “suposa una oportunitat per a aprofitar l'estímul de trànsit i noves ocupacions”.

També et pot interessar

stats