L'aeroport de Castelló recupera els vols regulars amb la ruta de Londres

Després de la posada en marxa de la ruta Londres-Stansted, les pròximes a activar-se seran Bilbao, Sevilla i altres destinacions internacionals

Tornen els vols a l'aeroport de Castelló / À Punt NTC

L'aeroport de Castelló ha représ els vols regulars aquest dimarts. Un vol procedent de Londres-Stansted que opera l'aerolínia Ryanair ha marcat la tornada de l'activitat regular, que s'intensificarà al llarg de juny i juliol amb la incorporació d'altres rutes nacionals i internacionals. 

Un pas avant en el full de ruta anunciat pels seus responsables el mes de març, durant la celebració dels deu anys d’aquesta infraestructura. 

Després de quasi huit mesos sense vols, a les 17:30 hores d'aquest dimarts han arribat unes 70 persones procedents de Londres. El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, s'ha desplaçat a l'aeroport de Castelló per a supervisar, al costat de la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, el rellançament de l'operativa.

Pròximes rutes per al juny i el juliol

Després de la posada en marxa de la ruta de Londres-Stansted, la pròxima a activar-se serà la de Bilbao, per al 10 de juny. El 28 de juliol arrancarà la nova ruta de Sevilla i per a finals de juny està prevista la incorporació d'altres connexions internacionals.

Arcadi España ha destacat "l'intens treball" que ha fet Aerocas en els últims mesos per a restablir el trànsit regular, "amb un context d'enorme dificultat i incertesa per la pandèmia".

Segons ha destacat, la tornada de la connexió de Londres ha pogut ser després que el govern d'Espanya ha eliminat, des del 24 de maig, les restriccions als viatgers i les viatgeres procedents del Regne Unit.

Arriven els primers turistes des de Londres a l'aeroport de Castelló aquest 1 de juny
Arriven els primers turistes des de Londres a l'aeroport de Castelló aquest 1 de juny / À Punt NTC

El conseller confia que el govern britànic "faça el mateix i suprimisca les traves als viatgers procedents d'Espanya", i també ha destacat la singularitat de la Comunitat Valenciana, "que és una de les regions europees amb menor incidència de coronavirus, per la qual cosa constitueix un destí vacacional segur".

Arcadi España ha incidit que la reactivació dels vols regulars a l'aeroport de Castelló ve acompanyada d'estrictes mesures de control sanitari. L'aeroport "està perfectament alineat amb l'estratègia de corredors turístics segurs de la Generalitat".

També et pot interessar

stats