Ja es pot accedir als primers tres quilòmetres regenerats de les platges del sud de València

Costes ha accelerat els treballs perquè es puguen gaudir durant els ponts festius, amb previsió de bon temps

Imatge d'arxiu delstreballs de regeneració de les platges del sud de València
Imatge d'arxiu dels treballs de regeneració de les platges del sud de València / À Punt NTC

La Demarcació de Costes, dependent del Ministeri de Transició Ecològica, ha posat a la disposició de la ciutadania els primers tres quilòmetres regenerats de les platges del sud de València, segons ha informat la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana a través d'un comunicat.

En ell s’explica que Costes ha agilitzat els treballs perquè, davant les previsions de bon temps, els usuaris puguen gaudir d'aquesta zona ja regenerada al llarg dels ponts festius pròxims.

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha destacat “el treball fet amb diligència” per part de Costes “per a avançar en temps la recuperació de les platges, amb mínimes molèsties per als usuaris”.

Bernabé ha assenyalat que les obres de regeneració de les platges del sud de València compten amb un pressupost de 28 milions d'euros, “la major inversió prevista en les costes espanyoles per a enguany”, ha remarcat.

A través d'aquestes actuacions, s'abocaran 3.000.000 metres cúbics d'arena al llarg de set quilòmetres de costa compresa entre Pinedo i la Gola de Pujol per a “retornar la fesomia que aquesta zona tenia en els anys 70”.

La finalització de la regeneració està prevista per al 24 d'octubre, moment en el qual la draga es traslladarà a Dénia (Marina Alta), on es duran a terme altres obres de regeneració que compten amb un pressupost de dènou milions d'euros.

També et pot interessar

stats