La Fiscalia demana la presó permanent revisable contra el Tuvi per l'assassinat de Wafaa Sebbah

El ministeri públic reclama un delicte addicional per violació amb els agreujants de gènere i raça, que empara en els missatges masclistes i racistes de l'acusat contra la víctima

'El Tuvi' en el moment de la seua detenció per la desaparició de la jove Wafaa
El Tuvi en el moment de la seua detenció per la desaparició de la jove Wafaa / Jorge Gil / Europa Press

La Fiscalia demana la presó permanent revisable contra David S. O. el Tuvi, el detingut per la mort de la jove de 19 anys de la Pobla Llarga Wafaa Sebbah, investigat també pel presumpte assassinat, cinc mesos abans, de la veïna de Xàtiva Isabell Elena Raducanu, embarassada de sis mesos.

L'escrit provisional d'acusació del ministeri públic reclama contra el detingut, en presó provisional de l'estiu del 2021, una altra pena de huit anys per agressió sexual a Sebbah. Entén que el Tuvi la va matar per a ocultar la violació i relaciona el crim amb el rebuig de la jove a mantindre relacions sexuals. L'escrit d'acusació incorpora els agreujants de gènere i raça, que empara en els missatges masclistes i racistes contra la víctima, d'origen magribí, que s'han recuperat del mòbil del Tuvi.

Els pares de Sebbah, que exerceixen l'acusació particular en la causa, coincideixen a demanar la presó permanent revisable. El seu lletrat, Jesús Ruiz, incorpora les acusacions per segrest, delicte d'odi i tinença il·legal d'armes, per la carabina amb què l'acusat va disparar contra víctima.

Wafaa Sebah estava en parador desconegut des de novembre del 2019. A punt de complir-se l'any i mig de la desaparició, i després de mesos de cerca infructuosa, la Guàrdia Civil va detindre l'home. El Tuvi va confessar la mort de la jove i va indicar que havia tirat el cos en una finca familiar de Carcaixent.

També et pot interessar

stats