El Festival de les Arts estrena el primer punt mòbil de vacunació en concerts

El certamen exigeix a les persones assistents certificat Covid digital o prova amb resultat negatiu

Un grup de persones fa cua per rebre la vacuna contra la Covid-19 al punt de vacunació
Un grup de persones fa cua per a vacunar-se contra la Covid-19 al punt de vacunació / Jorge Gil / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha instal·lat un punt mòbil de vacunació contra la Covid-19 amb motiu del Festival de les Arts, que se celebra aquests divendres i dissabte a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El personal sanitari ha començat a vacunar aquest dijous a la vesprada i té previst continuar subministrant dosis divendres 5, entre les 16:00 i les 20:00 hores, en els voltants del festival.

D’aquesta manera, el dispositiu coincideix amb l'horari d'acreditació dels assistents al festival, el que permet una vacunació de manera escalonada. Així, les persones que encara no s'han vacunat contra el coronavirus o només han rebut una dosi de la vacuna, poden acostar-se al centre d'acreditacions del festival per a immunitzar-se, amb independència de si preveuen o no assistir com a públic.

El certamen exigeix a les persones assistents certificat Covid digital o prova amb resultat negatiu, i es regeix pel protocol de la Conselleria de Sanitat per a festivals de música a l'aire lliure.

El Festival dels Arts és així el primer esdeveniment musical en què s'obri un punt mòbil de vacunació, després d’activar-lo en esdeveniments esportius, espais universitaris o en grans superfícies.

També et pot interessar

stats