El Festival de les Arts, primer punt mòbil de vacunació contra la Covid-19 en concerts

Les instal·lacions estaran obertes els dies 4 i 5 de novembre, coincidint amb l’horari en què els participants reben les polseres d'acreditació al festival

Diverses persones esperen en el vacunòdrom de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a València
Diverses persones esperen al centre de vacunació de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a València / Efe

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat que instal·larà un punt de vacunació contra la Covid-19 amb motiu del Festival de les Arts, que se celebrarà el 5 i el 6 de novembre a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

L'equip mòbil de vacunació atendrà el dijous 4 i el divendres 5, entre les 16 i les 20 hores, coincidint amb l'horari d'acreditació dels assistents, és a dir, el moment en què reben la polsera que els permet l'accés. D'aquesta manera, la Conselleria aprofita la celebració massiva per atraure les persones que encara no s'han vacunat contra el coronavirus o només han rebut una dosi de la vacuna, que podran immunitzar-se amb independència de si preveuen assistir-hi o no com a públic. 

El Festival exigeix a les persones assistents certificat Covid digital o una PCR amb resultat negatiu. A més, el protocol de la Conselleria de Sanitat Universal per a festivals de música a l'aire lliure exigeix mantindre la distància interpersonal de seguretat i la mascareta posada en tot moment, excepte durant la consumició.

Aquest punt de vacunació se suma a altres unitats mòbils instal·lades en actes massius una vegada va acabar la campanya de vacunació massiva als 133 punts distribuïts per la Comunitat Valenciana, com ja ha ocorregut en estadis de futbol, grans superfícies comercials i campus universitaris.

Per la seua part, els centres d'atenció primària mantenen la recerca activa de persones pendents de vacunar per a iniciar o completar el procés.

També et pot interessar

stats