Els festivals de tardor demanaran el certificat Covid o un test negatiu als assistents

La Generalitat instal·larà un punt de vacunació els dies previs al Festival de les Arts

Imatge d'arxiu del Festival de Les Arts a València
Imatge d'arxiu del Festival de les Arts a València / Europa Press

El festival Love to Rock, que tindrà lloc el 22 i el 23 d’octubre a la Marina de València, i el Festival de les Arts, que se celebrarà el 5 i el 6 de novembre a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, ja han anunciat que demanaran als assistents que presenten el certificat Covid o un test d’antígens o prova PCR negativa per a accedir-hi.

Amb la caiguda de la “immensa majoria” de les restriccions per controlar la pandèmia a la Comunitat Valenciana, el Love to Rock de València serà el primer festival valencià de la tardor amb públic dret. Els assistents podran ballar en una cita que combina la música en directe de grups com La Casa Azul, León Benavente i Carolina Durante, amb experiències gastronòmiques, esportives i d'oci.

En la segona edició, el festival proposa "una experiència integral" que ocuparà tres espais "emblemàtics" de la Marina. El cartell reuneix una vintena d'artistes, entre ells Novedades Carminha, Ginebras, Mujeres, Derby's Motoreta’s Burrito Kachimba, Tenda, Júlia i Is.las. Així mateix, incorpora a l'oferta una sèrie d'activitats d'esport i oci que els assistents poden gaudir amb preus especials, com caiac, pàdel surf, surf de vela, pilates o ioga.

Sanitat instal·larà un espai de vacunació als voltants del Festival de les Arts

Una altra de les noves cites de la tardor serà el Festival de les Arts. Els assistents podran gaudir de les actuacions de grups consolidats en el panorama musical, com Vetusta Morla, La Habitación Roja, Fangoria o Viva Suecia; així com d’altres que han acaparat el focus mediàtic recentment, com Rigoberta Bandini, La La Love You o Suu. 

Segons ha informat l’organització en un comunicat a través de les xarxes, la Generalitat instal·larà un punt de vacunació els dies previs a la celebració del festival per a aquelles persones que encara no s’hagen immunitzat contra la Covid. 

També et pot interessar

stats