Detenen dos persones per l'assassinat d'un home, el tors calcinat del qual van trobar a Alacant

Es treballa amb la hipòtesi que el mòbil de l'assassinat siga econòmic i la Policia Nacional no descarta més detencions

Una de les dues persones detingudes com a presumptes responsables de l'assassinat / Policia Nacional

Un home i una dona han sigut detinguts per la Policia Nacional com a presumptes responsables de l'assassinat d'un home, el tors calcinat del qual van trobar el 17 de juny al paratge de la Serreta de Fontcalent, a Alacant.

Posteriorment, van localitzar el cap i les extremitats de la víctima en un estat de calcinacióa avançat a una distància d'entre 1 i 1,5 quilòmetres del lloc on un esportista havia trobat el tors cinc dies abans.

El Grup de Delinqüència Violenta (Homicidis) de la Brigada de Policia Judicial i agents de la Brigada de Policia Científica, després de la inspecció ocular tècnica pertinent, van aconseguir identificar la víctima: un home de nacionalitat espanyola de 56 anys.

Del resultat d'esta inspecció i altres gestions d'investigació, els agents van recollir indicis suficients per a procedir a la detenció dos persones a Alacant, que es va dur a terme este divendres.

Els detinguts com a presumptes autors dels fets són una dona i un home d'origen espanyol de 51 i 30 anys respectivament, que passaran a disposició judicial quan finalitze la instrucció de les diligències pertinents, segons han informat fonts policials.

Es contemplen qüestions econòmiques com a possible mòbil de l'assassinat. Així i tot, la Policia Nacional continua amb les perquisicions i no es descarten més detencions.

També et pot interessar

stats