Troben un tors carbonitzat al costat d'una maleta en un paratge d’Alacant

Un esportista troba les restes humanes que ara s’intenta identificar

Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant
Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant, en una imatge d'arxiu / Policia Nacional
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 de juny 2024 - 08:31 Actualitzat: 18 de juny 2024 - 18:42

Una possible revenja sembla que està darrere del tors carbonitzat que un esportista va trobar este dilluns a la vesprada en el paratge de la Serreta de Fontcalent, al terme d’Alacant. És la principal hipòtesi amb què treballa la investigació, que analitza el cos i una maleta que hi havia al costat.

Fonts de la investigació han apuntat que les restes humanes encara fumejaven quan van ser localitzades. Estaven al costat d’una maleta, a la qual sembla que també havien intentat calar-li foc.

Per a identificar el cos, la policia científica i judicial de la Policia Nacional ha activat un dispositiu de cerca de la resta del cadàver, però per ara no s'han localitzat. Paral·lelament, s’ha enviat el tors a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per a intentar identificar-lo i determinar les causes de la mort.

Tot fa pensar que el tors és d'un home, encara que està tan deteriorat pel foc, que no es pot descartar que siga el d'una dona. La investigació planteja una revenja com a principal hipòtesi dels fets. 

Gossos de la Policia Nacional s'han afegit al dispositiu de recerca de la resta del cos després de la troballa. La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha explicat de vesprada que la policia judicial continua amb les investigacions amb l'ajuda de la unitat cinegètica (gossos) i que no consta cap denúncia de persones desaparegudes a la zona, la qual cosa dificulta la identificació del cos.

També ha explicat que davant del mal estat del tors per l'acció del foc es desconeix amb exactitud si correspon a un home o una dona, i ha demanat que es deixe treballar els agents. 

També et pot interessar

stats