Troben els cossos d'un home i una dona a Xixona

Les primeres investigacions apunten a un matrimoni resident a Mallorca, desaparegut en gener

Un equip especialitzat de la Guàrdia Civil va acudir a negociar amb l'ancià perquè deixara eixir els nets de casa, però els intents van ser infructuosos
Un agent de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha localitzat este matí a la partida l'Espartar de la localitat de Xixona dos cossos sense vida d'un home i una dona, en avançat estat de descomposició, precisament on hi havia un dispositiu actiu després de la troballa d'unes restes humanes, el passat 27 d'abril. Tots els indicis semblen confirmar que els cadàvers trobats corresponen a un home de 61 anys i una dona de 48, residents a Mallorca, que haurien llogat un vehicle a l'illa en el mes de gener.

La Guàrdia Civil investigava esta desaparició des que es va trobar eixe vehicle a Xixona. Finalment, els cossos han aparegut a mig quilòmetre d'on va aparéixer el vehicle, en un tàlveg de difícil accés i perfil escarpat, allunyada de vies de pas i senders. Durant l'alçament dels cadàvers, s'ha trobat també una escopeta. Les primeres hipòtesis apunten que tots dos van arribar junts i a peu fins al lloc, i que va ser en eixe escenari en el qual es van produir les morts, probablement el mes de gener.

No obstant això, la confirmació de les identitats, així com els detalls de les causes de la mort, no es coneixeran fins que es realitze l'autòpsia.

Les labors d'investigació han estat dificultades perquè no constava cap denúncia de desaparició de cap dels membres del matrimoni que posaren de manifest que es trobaven en parador desconegut, ni que aportaren algun detall que permetera esbrinar el succeït. D'altra banda, tampoc l'empresa de lloguer de vehicles havia denunciat el robatori del vehicle

També et pot interessar

stats