Troben restes humanes en una zona rural de Xixona

La Guàrdia Civil desplega un dispositiu, amb efectius terrestres i drons, per a identificar a qui poden pertànyer i localitzar la resta del cos

Zona rural de Xixona, que travessa la CV-774, que uneix Xixona amb Bussot
Zona rural de Xixona, que travessa la CV-774, que uneix Xixona amb Bussot / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha desplegat un ampli dispositiu a Xixona per a aclarir l'aparició d'unes restes humanes a la partida de l’Espartal d’este municipi de l'Alacantí. Un gos va trobar el que podria ser un braç, que se suposa que pot ser d'una dona.

Els agents de la Benemèrita estan fent batudes per la zona, situada prop de la carretera que uneix Xixona amb Busot, des del 27 d’abril per a trobar qualsevol pista que apunte a la identitat de la víctima.

Eixe dia, la Guàrdia Civil d'Alacant va tindre constància de la troballa d'unes restes humanes sense identificar que havia tret a la llum un gos que passejava per una zona rural. El propietari de l’animal, en adonar-se que podien ser d’una persona, ho va comunicar a la Guàrdia Civil.

Els agents, en constatar que podia ser una extremitat humana, un braç d’una dona, van desplegar un dispositiu de recerca que està rastrejant meticulosament la zona amb efectius terrestres i drons, com detallen des de la Guàrdia Civil. La investigació per a aclarir els fets està oberta i s’ha declarat el secret de les actuacions.

També et pot interessar

stats