Troben el cadàver de la dona desapareguda a Castelló dins d'un vehicle a la Vall d'Uixó

La dona va desaparéixer diumenge passat i el cotxe l'ha trobat un particular a la partida de la Torrassa

La Guàrdia Civil investiga la troballa del cos d'una dona dins d'un vehicle
La Guàrdia Civil investiga la troballa del cos d'una dona dins d'un vehicle / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 de maig 2024 - 18:57 Actualitzat: 09 de maig 2024 - 11:41

Les forces i cossos de seguretat de l'Estat investiguen a última hora d’este dimecres la trobada del cadàver dins d'una dona d'un vehicle a la partida de la Torrassa, a la Vall d'Uixó. Segons ha pogut confirmar À Punt es tracta de la dona que havia desaparegut a Castelló de la Plana el passat diumenge. El cadàver l'ha trobat un particular en eixa zona, a la qual s'ha desplaçat una patrulla per a fer-se càrrec del cas fins que l'autoritat judicial, que ha acudit al lloc dels fets, determine l'alçament.

Este mateix dimecres s'havia ampliat la recerca d'una dona desapareguda a Castelló diumenge, segons ha informat hui la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé. Mare d’un fill i d'una filla, la dona, de 45 anys, va desaparéixer diumenge després d'eixir de casa. Va pujar al seu cotxe i no l'han tornada a veure. En declaracions als periodistes, Bernabé havia explicat hores abans que s'estan intensificant els mitjans en esta recerca, ja que usen drons i ara s'ha mobilitzat un helicòpter per a "tindre una major visió".

"Els treballs estan en marxa i continuarem intensificant els mitjans fins que puguem trobar-la", havia assenyalat la delegada del Govern a la Comunitat, que ha indicat que "estan moltes línies obertes" en la investigació i ha subratllat que "ara, el principal i prioritari" és la recerca de la dona.

També et pot interessar

stats