Localitzen el cap i les extremitats del tors calcinat que van trobar dilluns a Alacant

Les noves restes, també calcinades, s’han localitzat a un quilòmetre d’on estava el tors, al paratge de la Serreta de Fontcalent

Paratge de la Serreta de Fontcalent on han trobat les restes
Paratge de la Serreta de Fontcalent on han trobat les restes / À Punt NTC

Una unitat de la Policia Nacional ha trobat este dissabte al matí, al paratge de la Serreta de Fontcalent d’Alacant, el cap i les extremitats de la persona el tors calcinat de la qual va trobar dilluns passat un esportista al costat d’una maleta.

Segons fonts de la investigació policial, les noves restes humanes també les han trobades en avançat estat de calcinació i entre 1 i 1,5 quilòmetres de distància del lloc on es va localitzar el tors fa cinc dies, pròxim de l’antiga cimentera. Agents de la Guàrdia Civil han sigut els encarregats d’avisar la Policia Nacional de la troballa.

Dilluns passat, la policia científica i judicial de la Policia Nacional va activar el dispositiu de cerca de la resta del cadàver, mentre el tors el van enviar a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per a intentar identificar-lo i determinar-ne les causes de la mort. 

De moment, però, el mal estat de les restes per l'acció del foc no ha fet possible que es conega si es correspon a un home o una dona. Es preveu que dilluns facen l’autòpsia.

També et pot interessar

stats