Correus habilita un servei de reexpedició postal gratuïta per als veïns afectats per l'incendi

L’Ajuntament habilita el correu ayudasincendio@valencia.es per a dirigir les propostes d'ajuda

Incendi a Campanar
Imatge de l'incendi a Campanar

Correus ha anunciat aquest divendres que oferirà als veïns afectats per l'incendi ocorregut en dos edificis del barri valencià de Campanar, que s'ha cobrat la vida d'almenys cinc persones, la possibilitat de rebre de manera gratuïta la seua correspondència en l'adreça que li indiquen.

D'aquesta manera, perquè Correus puga tramitar la reexpedició de la correspondència, els veïns hauran de comunicar la seua nova adreça en la sucursal 10 de València, situada en l'avinguda General Avilés 8, que obri les portes de dilluns a divendres de 8:30 a 20:30, de manera ininterrompuda.

L'empresa logística també posa a la disposició dels veïns afectats el servei de Registre Virtual Electrònic (ORVE), que permet accedir al registre virtual de documents dirigits a qualsevol administració pública, anotant-los en el Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat, per a assegurar la seua validesa jurídica.

Aquest servei serà gratuït per a tots els veïns afectats i podran tramitar-lo des de qualsevol de les sucursals que Correus té en la capital valenciana, ha indicat l'empresa en un comunicat.

La correspondència dirigida als veïns dels edificis sinistrats també es trobarà disponible en la llista de Correus de la sucursal 10 perquè els veïns puguen passar a recollir-la en l'horari citat anteriorment.

L’Ajuntament habilita un correu per a dirigir les propostes d'ajuda

Al mateix temps, i davant l'allau de solidaritat ciutadana, l'Ajuntament ha anunciat que canalitzarà els múltiples oferiments de solidaritat ciutadana per a dirigir-los eficaçment a les necessitats de les persones i famílies afectades per l'incendi. Per a aquest fi, ha habilitat el correu ayudasincendio@valencia.es al qual es podran dirigir les propostes d'ajuda. 

El consistori ha agraït “molt sincerament” els nombrosos oferiments de col·laboració per a ajudar a les persones afectades per l'incendi del barri de Campanar. Una vegada valorades les necessitats concretes de les famílies afectades, l'Ajuntament valorarà les propostes de col·laboració i contactarà amb les persones o empresa interessades, si fora necessari, per a indicar-los la classe d'ajuda requerida i la forma més eficaç per a fer-la efectiva.

També et pot interessar

stats