La jove rescatada d'un balcó: "Els bombers van ser impecables, van arriscar la vida per a ajudar-nos i per ells estem ací"

El rescat de la dona i de la seua parella es va seguir en directe després de dues hores d'angoixa al balcó del pis

Parella que va poder ser rescatada pels bombers d'un dels balcons de l'edifici
23 de febrer 2024 - 14:09

"Estem bé físicament. Ara, a intentar percebre quines són les nostres opcions, possibilitats i fets. Més per a persones que necessitarem contractar un advocat", explica la jove que va ser rescatada ahir a l'eixida de l'oficina que l'Ajuntament ha habilitat a Tabacalera per a atendre les necessitats de les persones afectades pel devastador incendi ocorregut aquest dijous al barri de Campanar. "Varen ser dos hores i mitja a la terrassa. Ara estem vius, que és el que importa, i estem molt feliços d'estar-ho", resumeix la jove. El rescat d'aquesta parella de joves va ser seguit en directe per les càmeres de televisió i va fer que el públic concentrat a la zona en els primers moments de la tragèdia començara a aplaudir.

La jove ha relatat com van sobreviure eixe temps. Remarca que va posar el "mode supervivència" i agraeix el treball dels bombers. "Amb l'ajuda dels bombers, que van ser impecables, increïbles, van arriscar la vida per a ajudar-nos i per ells estem ací", emfatitza. La parella, ella portuguesa i ell de Bèlgica, fa un any i dos mesos que viu de lloguer a València. "Podem treballar en qualsevol lloc, però vam triar València per la qualitat de vida", explica als micròfons dels nombrosos periodistes que cobreixen la notícia. "Mai pensàrem que ens trobaríem en una situació com aquesta. Pensàvem que són coses que els ocorren als altres, no a nosaltres", remarca.

La jove recorda que foren moments molt complicats i insisteix que no volien morir cremats. "Estàvem a mercé dels bombers", insisteix.

També et pot interessar

stats