L'heroica tasca dels bombers en l'incendi de València

Els efectius han rescatat una parella d'un balcó després de dues hores de complex treball amb un parell de grues

Els bombers han pogut rescatar la parella atrapada en un dels balcons de l'edifici

Els bombers han aconseguit rescatar d'un dels balcons de l'edifici en flames a València una parella que s'havia refugiat del foc durant quasi un parell d'hores. Es tracta d'un home i una dona que esperaven el rescat des del balcó mentre al voltant avançaven les flames i el fum.

La maniobra per a rescatar la parella s'ha efectuat amb dues grues: una controlava el foc en les plantes inferiors i l'altra s'ha acostat per a poder treure els afectats.

Durant tota la vesprada, efectius dels bombers han estat refrescant la zona on havien quedat atrapades aquestes persones amb aigua per a rebaixar la temperatura i impedir que les flames se'ls acostaren, ja que el foc es trobava al pis de dalt i ha arribat a envoltar-los. Mentre les dues grues rescataven la parella, una tercera s'ha incorporat a les tasques d'extinció del foc.

Després del rescat, els serveis sanitaris han pogut atendre la parella al carrer mateix, aparentment sense cap lesió greu.

En una publicació en X, el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha lloat el treball dels professionals en la zona: "Estem en les millors mans", ha escrit el popular.

Un bomber, rescatat amb un matalàs unflable

Un altre dels moments més tensos de la vesprada ha sigut quan un dels bombers implicat en les tasques de rescat ha quedat atrapat en una de les primeres plantes. Els companys han hagut de col·locar un matalàs unflable al carrer, on el bomber ha pogut saltar des de vora deu metres d'altura .

També et pot interessar

stats