Controlat l’incendi forestal d’Aielo de Malferit

Dos focs més, el de Xàbia i el del parc natural del Túria, continuen també actius però ja sota control

L'incendi d'Aielo de Malferit, originat este diumenge a la vesprada, prop de l'A-7
L'incendi d'Aielo de Malferit, originat este diumenge a la vesprada, prop de l'A-7 / À Punt NTC

Els bombers han donat per controlat l’incendi que, des d’este diumenge a la vesprada, cremava la massa forestal a Aielo de Malferit, segons han confirmat des d'Emergències. Bombers i brigades forestals continuen treballant a la zona per a sufocar-lo. És un dels tres incendis que es mantenen actius al nostre territori i que deixa un cap de setmana amb temperatures elevades, més pròpies de l’estiu que de la primavera.

Amb el foc sense avançar, i una vegada posat fre a la propagació a l’incendi que es va originar prop de l’autovia A-7, els mitjans d’extinció se centraran a atacar les zones on puguen revifar les flames. El foc va començar al punt quilomètric 415 d’esta carretera i es van arribar a mobilitzar fins a cinc mitjans aeris, a més dels efectius terrestres.

A més d’este incendi de la Vall d’Albaida, en continuen actius dos més, però que en els dos últims casos van ser intencionats. Es tracta del de vegetació al camí de la Morera, a Xàbia i el de Riba-roja de Túria, prop de la urbanització del Mas de Traver, els dos controlats.

En este segon cas, l'incendi que va cremar la mateixa zona pròxima al parc natural del Túria el dia 24 d'abril va ser intencionat, segons ha confirmat la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

També et pot interessar

stats