Condemnat per tirar-se damunt d'una xica i tocar-li el pit en ple carrer de Sant Vicent del Raspeig

El processat, que tenia una altra condemna per exhibicionisme i provocació sexual sobre una adolescent, admet els fets i haurà de pagar-li mil euros a la víctima

Edifici de les dependències judicials de Sant Vicent del Raspeig
Edifici de les dependències judicials de Sant Vicent del Raspeig / À Punt NTC

L'Audiència d'Alacant ha condemnat un home de 37 anys a una multa de més de 2.160 euros per tocar-li els pits a una xica en un carrer de Sant Vicent del Raspeig i a plena llum del dia. La justícia també li ha imposat una orde d’allunyament de tres anys respecte a la víctima, a la qual també haurà d’indemnitzar.

Tot i quedar provat que va ser l’autor dels fets, amb una condemna anterior d'exhibicionisme i provocació sexual sobre una menor, el tribunal li ha aplicat l’atenuant de reparació del mal.

Els fets van passar cap a les cinc de la vesprada del 28 d'agost del 2022, en l'encreuament entre els carrers Alacant i Poeta García Lorca de Sant Vicent del Raspeig. En eixe moment, i segons consta en la sentència, l’acusat es va aproximar a una jove que passejava per eixe encreuament i la va saludar amb un “hola”.

Tot seguit, es va tirar damunt d'ella i la va agarrar dels pits, que a més els va fregar sobre la roba mentre intentava baixar-li el top que portava. Aleshores es va iniciar un forcejament entre els dos fins que la víctima va poder fugir del lloc i va anar a presentar una denúncia.

Admesa l'autoria, el tribunal li ha imposat a l’imputat una multa de díhuit mesos a raó de quatre euros diaris, a més de la mesura d'allunyament a una distància mínima de 500 metres respecte de la víctima durant tres anys. Finalment, estableix que haurà d'abonar una indemnització de mil euros a la perjudicada.

Antecedents per exhibicionisme

El processat ja havia sigut jutjat i condemnat amb anterioritat per un delicte d’exhibicionisme i provocació sexual sobre una menor de setze anys al pagament d'una multa de huit mesos.

Pel que fa al delicte comés de tocar-li el pit a una xica a Sant Vicent del Raspeig, el tribunal li aplica l'atenuant de reparació del mal, donat que l'encausat havia depositat mil euros amb el propòsit de cobrir possibles responsabilitats abans del judici.

De fet, el processat va expressar la seua conformitat amb els termes de l'acusació formulada per la Fiscalia en l'inici de la vista, per la qual cosa, després del reconeixement dels fets, no va ser necessari continuar-la.

També et pot interessar

stats