Comença la matriculació de l’alumnat d'escoletes i col·legis per al curs que ve

L’admissió de l’estudiantat d’ESO i batxillerat serà del 3 al 14 de juny

Un xiquet amb mascareta camina cap a una escola en una imatge d'arxiu
Un xiquet amb mascareta camina cap a una escola en una imatge d'arxiu

Aquest dimarts s’obri el procés per presentar les sol·licituds d'admissió telemàtica de l’alumnat d’infantil i primària en els centres escolars valencians. La fase de presentació de sol·licituds finalitzarà el 2 de juny.

Una vegada formalitzat aquest pas, la matriculació d’aquestes etapes acadèmiques serà de l'1 al 16 de juliol. Les places que queden vacants als centres educatius valencians es publicaran el 24 de maig.

D’altra banda, l’admissió d’ESO i batxillerat serà del 3 al 14 de juny, i la matriculació, del 26 al 29 de juliol. Finalitzats aquests períodes, les places vacants a les escoles i instituts es coneixeran el 2 de juny.

Dates de matriculació dels centres educatius en 2021
Dates de matriculació dels centres educatius en 2021

Primeres inscripcions

La Conselleria d’Educació ha recordat que el procediment d'admissió és especialment important per a les famílies que matriculen els fills per primera vegada en el primer curs d’infantil (3 anys), a les aules gratuïtes de 2 anys dels col·legis i en escoles infantils de titularitat de la Generalitat de 0-3 anys. En els casos de primària, ESO i batxillerat, les famílies només hauran de fer aquest procediment si volen canviar l’alumne de centre educatiu. 

La sol·licitud en línia s’establirà com a preferent, fet pel qual la Conselleria ha treballat per a actualitzar el portal telemàtic per a fer aquest procés. La possibilitat de la tramitació en línia es va implantar l’any passat.

Educació treballa en la presencialitat total 

El departament que dirigeix Vicent Marzà ja ha assegurat que treballa perquè el pròxim curs estiguen assegurades les classes presencials per a tot l'alumnat, en vista a la "situació epidemiològica controlada" que hi ha actualment a la Comunitat Valenciana.

Marzà ha comentat que valoren positivament que hi haja ja damunt de la taula unes quantes mesures per a aplicar i treballar amb bastant de temps el pròxim curs escolar. “L’escenari actual permet garantir el 100% de classes presencials al setembre amb la línia de protocol plantejada”, ha assegurat.

 

També et pot interessar

stats