Dates de matriculació de l’alumnat d’escoletes, col·legis i instituts per al pròxim curs

Educació publica el calendari d’inscripció, que comença el 25 de maig en les escoles i el 3 de juny en l'educació secundària.

Dates de matriculació dels centres educatius en 2021
Dates de matriculació dels centres educatius el 2021

Les famílies ja poden consultar el calendari d’admissió i matriculació de l’alumnat d’infantil, primària, ESO i batxillerat dels centres escolars valencians. La Conselleria d’Educació ha publicat el calendari aquest dimarts, en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV). 

D’acord amb aquesta planificació, la presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica per a l’estudiantat d’infantil i primària serà del 25 de maig al 2 de juny, mentre que la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol. Les places que queden vacants als centres educatius valencians es publicaran el 24 de maig.

D’altra banda, l’admissió d’ESO i batxillerat serà del 3 al 14 de juny, i la matriculació, del 26 al 29 de juliol. Finalitzats aquests períodes, les places vacants a les escoles i instituts es coneixeran el 2 de juny.

Primeres inscripcions

La Conselleria d’Educació ha recordat que el procediment d'admissió és especialment important per a les famílies que matriculen els fills per primera vegada en el primer curs d’infantil (3 anys), a les aules gratuïtes de 2 anys dels col·legis i en escoles infantils de titularitat de la Generalitat de 0-3 anys.

En els casos de primària, ESO i batxillerat, les famílies només hauran de fer aquest procediment si volen canviar l’alumne de centre educatiu. 

La conselleria està treballant per a actualitzar el portal telemàtic des del qual fer aquest procés, atés que la sol·licitud en línia s’establirà com a preferent, segons han informat des del departament de Vicent Marzà. La possibilitat de realitzar aquest tràmit en línia es va implantar l’any passat.

També et pot interessar

stats