Arriba una nova edició del bo viatge: com se sol·licita?

Aquest dilluns a les 10:00 s'obri una nova edició del programa turístic, que per a enguany ha augmentat el pressupost fins als 15 milions d'euros

Vista de Morella, amb el castell de fons
Vista de Morella, amb el castell de fons / Europa Press

La Generalitat posa en marxa aquest dilluns una nova edició del bo viatge, la iniciativa que va impulsar a final de 2020 per a incentivar la demanda del turisme intern en temporada baixa i d'aquesta forma pal·liar les conseqüències econòmiques i socials generades per la covid-19.

Així, gràcies a la bona acollida ciutadana, el Consell ha decidit renovar-lo per al 2022 i les sol·licituds per al primer període poden presentar-se a partir d'aquest dilluns a les 10:00 hores. Per a poder gaudir del bo viatge cal inscriure's seguint aquests passos.

  1. Entrar en la web bonoviajecv22.gva.es i prémer en "sol·licitar cita prèvia". Una vegada dins caldrà introduir les dades personals i s'assignarà un període d'inscripció.
  2. Dins del termini assignat s'haurà de completar el formulari.
  3. Una vegada emplenat el formulari, es rebrà a partir del 10 de gener el codi per a fer la reserva a través d'agències de viatges o allotjaments adherits.
  4. És important recordar que fins que no siga concedida l'ajuda no serà vàlid el bo viatge.

El bo viatge el poden demanar totes les persones majors d'edat i empadronades en algun municipi de la Comunitat Valenciana.

Com a novetat, en aquesta edició l'usuari del bo podrà triar entre accedir a una subvenció de fins al 50% (i fins a 400 euros) en estades de fins a quatre nits, o de cinc nits amb descomptes de fins al 60% del cost i un màxim de 600 euros. Amb aquestes opcions el Consell pretén que es prolonguen les estades.

D'aquesta manera, el bo viatge comptarà per a l'any que ve amb un augment de 3 milions d'euros respecte al del 2021, en total un pressupost de 15 milions d'euros. Des que es va posar en marxa la iniciativa a l'octubre de 2020 s'han adherit 1539 empreses i s'han fet 40.000 reserves a través del programa, que han beneficiat la xarxa turística de localitats com Benimantell, Morella o Finestrat, que són algunes de les deu més sol·licitades.

En l'últim període de sol·licituds, aquest octubre, la plataforma es va col·lapsar en rebre 600 peticions per minut.

També et pot interessar

stats