Benimantell, Morella o Finestrat, entre les destinacions més demandades del Bo Viatge

Durant el pont de desembre el Bo Viatge ha mobilitzat en la Comunitat Valenciana 732.176 euros amb més de 1.100 reserves

Les 10 destinacions més demandades del Bo Viatge
Les 10 destinacions més demandades del Bo Viatge / Marta Galindo

La Generalitat ha aprovat aquest divendres una nova edició del Bo Viatge per al 2022, per a la qual hi ha prevista una dotació de quinze milions d'euros. Són tres més que en la convocatòria anterior, que es destinaran a ajudes directes per a reserves en temporada baixa d'un mínim de dos nits consecutives en els allotjaments turístics adherits al programa.

En l’última fase del Bo Viatge, que cobreix el 70% de l’import total de la reserva fins a un màxim de 600 euros, s’han repartit més de 15.500 bons i el pròxim 20 de desembre comença el període d’inscripció de la següent fase.

En concret, durant el pont de desembre el Bo Viatge ha mobilitzat en la Comunitat Valenciana prop de 732.176 euros amb més de 1.100 reserves. Per províncies, Alacant ha registrat 746 reserves, amb una mitjana de 706,24 euros per reserva, el que suposa 526.855,04 euros d'injecció per al sector.

La província de Castelló ha registrat 237 reserves amb una mitjana de 605 euros per reserva, el que es tradueix en una mobilització de més de 143.300 euros. I la província de València ha comptabilitzat durant els últims dies festius 118 reserves realitzades a través del bo, amb una mitjana de 683 euros per reserva, que sumen 80.681 euros mobilitzats.

Els destins més demandats pels usuaris del Bo Viatge durant aquest pont han sigut Benidorm, Finestrat, Calp, València, Alacant, Peníscola, Benimantell, Morella, Xàbia i Altea.

Benidorm, la Marina Baixa
Benidorm, la Marina Baixa

Benidorm

Aquesta localitat turística de la Marina Baixa és la destinació més demandada del Bo Viatge. Amb més de 120 hotels, el municipi dels gratacels té una gran oferta per als turistes.

Finestrat

L’hotel Asia Gardens és el culpable que aquest municipi de la Marina Baixa siga una de les destinacions preferides pels beneficiaris del Bo Viatge. L’hotel, de cinc estreles i amb spa, està al costat del parc d’atraccions de Terra Mítica.

Calp

A la comarca de la Marina Alta es troba una altra de les localitzacions més demandades. Amb el Penyal d’Ifach de teló de fons, Calp es converteix en una excel·lent opció per als turistes de sol i platja.

València
València

València

La ciutat de València és, després de Benidorm, la destinació que rep més turistes de la Comunitat Valenciana i també una de les preferides pels afortunats que poden gaudir dels beneficis del Bo Viatge.

Alacant

Junt amb València, la capital de l’Alacantí és l’altra gran ciutat valenciana preferida per a les destinacions del Bo Viatge.

Peníscola

És el primer municipi de les comarques del nord que apareix en la llista i una de les peces clau del turisme valencià tant per la seua oferta de sol i platja, com la seua gastronomia i patrimoni.

Benimantell, la Marina Baixa
Benimantell, la Marina Baixa

Benimantell

Sorprén que aquesta xicoteta localitat de la Marina Baixa siga una de les destinacions més visitades, però l’explicació la trobem en Vivood Landscape, un hotel només per a adults situat als peus de la serra d'Aitana, que acumula premis internacionals pel seu disseny arquitectònic.

Morella, els Ports
Morella, els Ports

Morella

Juntament amb Benimantell són els representants dels municipis d’interior que entren en aquesta i llista. I és que aquesta localitat de la comarca dels Ports té un encant que enamora i no deixa ningú indiferent.

Xàbia

Aquest municipi és altre dels clàssics del litoral valencià i un dels que ha rebut més sol·licituds per al Bo Viatge.

Altea, la Marina Baixa
Altea, la Marina Baixa

Altea

La seua localització privilegiada vora mar i el seu nucli antic pintoresc fan d’aquesta localitat de la Marina Baixa un caramel per als usuaris del Bo Viatge.

També et pot interessar

stats