El Consell aprova una nova edició del Bo Viatge per al 2022 amb quinze milions d'euros

El programa estarà en marxa tot l'any per a subvencionar reserves en temporada baixa amb ajudes entre 400 i 600 euros

Vista de Peníscola, una de les localitats on es pot gaudir del bo viatge
Vista de Peníscola, una de les ciutats on es pot gaudir del bo viatge / À Punt NTC

La Generalitat ha aprovat aquest divendres una nova edició del Bo Viatge per al 2022, per a la qual hi ha prevista una dotació de quinze milions d'euros. Són tres més que en la convocatòria anterior, que es destinaran a ajudes directes per a reserves en temporada baixa d'un mínim de dos nits consecutives en els allotjaments turístics adherits al programa.

El Bo Viatge és una iniciativa que va impulsar el govern valencià a final de 2020 amb l'objectiu d'incentivar la demanda del turisme intern en temporada baixa i pal·liar així les conseqüències econòmiques i socials generades per la covid-19 sobre el sector. A causa de la bona acollida ciutadana, el Consell ha decidit renovar-la per a l'any que ve. 

El programa distribueix bons de descompte de fins al 60% per a viatjar per la Comunitat Valenciana i en la passada convocatoria hi havia 700 empreses adherides, des d'agències de viatges, hotels, apartaments turístics i càmpings, a cases rurals o albergs. Han d'estar inscrites en el Registre de Turisme Comunitat Valenciana. 

L'import de les ajudes està entre 400 i 600 euros i les entitats interessades poden fer les inscripcions a partir del dilluns, 20 de desembre. La sol·licitud del bo ha de tramitar-se a través del portal web bonoviajecv.gva.es. El programa estarà en marxa durant tot el 2022 i es subvencionaran viatges fets en dos períodes de temporada baixa: del 17 gener al 31 maig, i del 19 setembre al 23 de desembre. 

També et pot interessar

stats