Francesc Colomer: "El Bo Viatge pretén prolongar les estades"

El nou programa es podrà demanar a partir de les 10 hores del dia 20 de desembre de forma telemàtica

Colomer, en una imatge d'arxiu
Colomer, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El Consell donarà continuïtat al Bo Viatge. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat aquest dimarts en Les notícies del matí, que el nou bo de viatges que prepara el Consell inclou diverses novetats que pretén ajudar a desestacionalitzar el turisme. L'usuari del bo podrà triar entre accedir a una subvenció de fins al 50% (i fins a 400 euros) en estades de fins a quatre nits, i a partir de cinc nits els descomptes són de fins al 60% del cost i un màxim de 600 euros. "La idea és prolongar les estades", ha remarcat el responsable turístic del Consell.

Colomer ha posat en valor que des que va començar aquest programa, l'octubre del 2020, s'han "estimulat" 40.000 reserves i 1.539 empreses s'hi han sumat. També ha destacat que el bo ha sigut una iniciativa "vertebradora" que ha beneficiat tot el territori i que ha arrossegat altres negocis complementaris. I ara es pretén ampliar la durada. Els que ja s'han beneficiat del Bo Viatge podran tornar a optar-hi i inscriure's a partir de les 10 hores del 20 de desembre en el que ara prepara el Consell.

El secretari autonòmic ha remarcat també que aquest programa pretén ajudar al sector turístic en un moment en què el programa públic de l'Imserso va amb retard i "no acaba de convéncer". "L'important és donar suport a l'economia, consolidar el treball i que les empreses puguen resistir millor treballant", ha emfatitzat.

També et pot interessar

stats