Aitana Mas demana "unitat" en el feminisme

La consellera d'Igualtat llança el missatge que "El 8M eixim" i espera que els carrers "tornen a estar plens", després d'uns anys que ha qualificat de "complicats"

Aitana Mas, després de reunir-se amb representants del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant
Aitana Mas, després de reunir-se amb representants del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant / Europa Press

La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha advocat per reivindicar "qüestions que encara queden pendents" en aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i ha demanat "unitat" en el feminisme, perquè considera que "necessita de totes i tots".

Així s'ha expressat aquest dimecres, Dia Internacional de les Dones, la també portaveu del Consell, després de mantindre una reunió amb representants del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant (Cotsa).

Mas ha llançat el missatge que "El 8M eixim" i espera que els carrers "tornen a estar plens", després d'uns anys que ha qualificat de "complicats".

En la mateixa línia, ha apostat per mantindre una "participació activa per a continuar reivindicant aqueixes qüestions que encara queden pendents", ha recalcat.

"La pobresa té rostre de dona"

"Sabem que les dones estan més empobrides, la pobresa té rostre de dona, per desgràcia", ha lamentat Mas, per la qual cosa ha ressaltat que la reunió servirà per a "millorar la coordinació i escoltar les millores" que les treballadores han plantejat.

Durant aquest dimecres, la consellera centrarà la seua agenda en la jornada del 8M i posteriorment, participarà en l'acte "Juntes som més fortes" que organitza la Universitat d'Alacant, amb l'objectiu que "el feminisme aconseguisca tots els estrats de la societat i de la mateixa administració", així com per a tindre la "possibilitat de diversificar la perspectiva del feminisme".

També et pot interessar

stats