762 anys de la Fira de Morella

La Dansa dels Llauradors del 54 Sexenni estarà present en l’acte d’inauguració de la Fira.

762 anys de la Fira de Morella
762 anys de la Fira de Morella

Morella presenta una gran programació en aquesta fira, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de setembre i en la qual destaca la Dansa dels Llauradors del 54 Sexenni en l’acte d’inauguració, aprofitant aquest any tan especial a la ciutat. Així, el regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, i la presidenta de l’Associació Firal, Sílvia Ferrer, han mostrat la programació completa que compta amb diferents actes taurins durant la jornada de dissabte.

La Fira de Morella és el millor aparador per a mostrar els productes de la ciutat i per a reivindicar el sector primari, un dels motors econòmics de la zona dels Ports, que, segons el regidor de Desenvolupament Rural, cal mantindre i fomentar. Aquesta fira d'immensa tradició concentrarà milers de visitants al llarg del cap de setmana. La Fira de Morella compta amb diferents zones i espais que separen la zona més comercial dels animals. D’aquesta manera, l’espai firal i l’Albereda concentren la part comercial i, a l’exterior de l’espai firal, se situa el bestiar en els envelats especials. Cal recordar que Morella té un important teixit comercial i una oferta gastronòmica interessant que aprofiten aquest cap de setmana per a mostrar totes les seues possibilitats.

Programació de la Fira de Morella

La Fira de Morella concentra activitats durant tot el cap de setmana perquè puguen gaudir menuts i grans. Així, dissabte a les 12:30 hores hi ha una cercavila des de l’ajuntament amb l’Associació Musical Mestre Candel que finalitza amb l’acte d’inauguració de la 762 edició de la Fira de Morella. En aquest acte es podrà veure la Dansa dels Llauradors del 54 Sexenni. A les 17:30 hores hi haurà vaques de la ramaderia Teodoro Adell a la plaça de bous, a les 19:30 es fa la prova i, a la nit, a les 24:00 hores, l’embolada del bou. Diumenge també comença amb una cercavila amb la banda de música des de l’ajuntament i, a les 13:30 hores, se celebra l’acte central de Fira.

També et pot interessar

stats