Els 25 municipis afectats per la DANA poden enviar l'estimació de danys

La delegació de govern ha preparat una fitxa que hauran de complimentar abans del 23 de novembre i que s’enviarà als ministeris d’Interior i Política Territorial

Imatges del dia després de la DANA de novembre
Imatges del dia després de la DANA de novembre de 2022 / À Punt NTC

Els 25 ajuntaments de l’Horta i el Camp de Túria afectats pel temporal del divendres i dissabte poden remetre una estimació dels danys fins al 23 de novembre, unes dades que es traslladaran als ministeris corresponents per a rebre les ajudes del govern espanyol.

La delegació del govern a la Comunitat Valenciana, a través de protecció civil, ha contactat ja amb els 25 municipis afectats per la DANA de l’11 i el 12 de novembre, amb l’objectiu d’informar-los de totes les ajudes del govern espanyol a què poden acollir-se i per a agilitzar els mecanismes de gestió de les subvencions.

Des de la delegació del govern a la Comunitat Valenciana s’està recopilant la informació necessària per a emplenar la sol·licitud de zones afectades greument per emergències. Per a això, aquest dilluns es va remetre als ajuntaments una fitxa de valoració d’estimació de danys que hauran de complimentar abans del 23 de novembre. Una informació que serà remesa als ministeris d’Interior i Política Territorial.

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha mantingut aquest dimarts una trobada amb l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, i posteriorment ha visitat les zones afectades en el municipi per les pluges torrencials. Durant la visita ha traslladat el compromís del govern per a donar una resposta ràpida a la reparació dels danys i ha manifestat que per al govern d’Espanya és prioritari accelerar en la mesura dels possibles totes les actuacions per a tornar a la normalitat. 

També et pot interessar

stats