Toni Pérez (PPCV) nega que un canvi en Génova menyscabe el lideratge de Mazón

El president provincial dels populars a Alacant remarca que l'objectiu del PP de la Comunitat Valenciana no era fer fora Casado: "No parlem de persones ni càrrecs, demanem certesa"

Toni Pérez, president provincial del PP a Alacant i alcalde de Benidorm

El president provincial del PPCV a Alacant, Toni Pérez, creu que el lideratge de Carlos Mazón a la Comunitat Valenciana no està en discussió després de la crisi interna del partit, que ha fet saltar pels aires la cúpula nacional, encapçalada per Pablo Casado. Aquesta figura, la del que encara és president del Partit Popular, que va ser clau en l'elecció de Mazón com a líder autonòmic després d'apartar la predecessora, Isabel Bonig, per falta de confiança. En Les notícies del matí el també alcalde de Benidorm ha tancat files aquest dimecres amb l'actual president del PP valencià i ha assegurat que un eventual canvi en Génova no afectarà "de cap manera" el seu lideratge. 

Toni Pérez, un dels pesos pesants del PP valencià, ha recordat que Carlos Mazón va ser triat en un procés de primàries, en què "la militància va parlar". "Mazón lidera el PPCV, alinea, unifica i té un criteri clar i un projecte polític per a valencians i valencianes amb un objectiu: desallotjar el govern actual de socialistes, comunistes i nacionalistes i oferir una alternativa real", ha assenyalat. 

El president del PP alacantí ha explicat també els motius del canvi de postura del partit a la Comunitat Valenciana, que va passar de donar inicialment suport a Casado en l'enfrontament obert amb la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, a donar-li l'esquena i sumar-se a les veus que demanaven la convocatòria urgent d'un congrés extraordinari per a remodelar la direcció nacional. Respon, segons ha dit, a la gestió que Génova ha fet de la crisi i la imatge que s'estava donant a la ciutadania i els afiliats del partit: "Hem demanat en tot moment en clau interna sensatesa, treball i que tots els responsables tingueren una mirada elevada. I, sense dubte, generositat", ha apuntat Pérez. 

El dirigent valencià ha remarcat que la finalitat dels populars valencians en cap moment era fer fora Casado, sinó donar veu a la militància perquè ells decidisquen. "No parlem de persones ni càrrecs. En el PPCV demanem donar certesa a la població i als afiliats. Aclarir qualsevol classe de crisi per a avançar en la nostra comesa, que és oferir-nos a la Comunitat Valenciana i tot Espanya com un partit de govern que té els peus en la realitat i fora dels debats estèrils", ha afirmat. 

Hem d'aclarir qualsevol tipus de crisi per a avançar en la nostra comesa, que és oferirnos a la Comunitat Valenciana i tot Espanya com un partit de govern que té els peus en la realitat i fora dels debats estèrils

Sobre el ja més que probable congrés extraordinari del qual eixirà el successor de Casado, el president del PP alacantí ha sigut rotund: el partit ha d'acudir unit i ha d'escoltar la veu dels i de les afiliades. "Demanem unitat de criteri per a alinear-nos en la convocatòria d'eixe congrés extraordinari tan prompte com ho permeten els estatuts", ha dit. 

També et pot interessar

stats