Puig es refereix a Mazón com el “retrat de la insolvència” per fer anuncis de rebaixes d’impostos “sense cap suport rigorós”

El candidat socialista a la reelecció assegura que els ajuntaments de signe socialista no aprovaran la taxa turística que ha aprovat el Botànic

Ximo Puig, en declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres a Alacant
Ximo Puig, en declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres a Alacant / À Punt NTC

Ximo Puig, candidat socialista a la reelecció, veu l'aspirant del Partit Popular, Carlos Mazón, com al "retrat de la insolvència" per oferir "cada dia un anunci sense cap suport rigorós". El candidat del PSPV a la presidència de la Generalitat ha assenyalat que les promeses de Mazón d'eliminar impostos "a tots" significa "simplement posar fi a l'estat del benestar i a la democràcia".

El també president de la Generalitat es va pronunciar en aquests termes en l’acte organitzat per la plataforma cívica Ximo President per a presentar el llibre 23 mirades d’Alacant. En opinió de Puig, les promeses de Mazón en matèria fiscal representen "l'anticivilitat" i "per això no són per a prendre's molt seriosament".

Pel que fa a la taxa turística, que va aprovar el Botànic, a pesar de les friccions internes de les forces integrants, Puig ha manifestat que l'aplicació dependrà del que decidisquen els ajuntaments i que els de signe socialista no l'aplicaran. Per tant, aquest assumpte no és el gran problema o solució del sector turístic.

El candidat socialista a la Generalitat, en canvi, propugna continuar impulsant polítiques per a desestacionalitzar aquest sector i fer-lo més competitiu.

Continuant en clau turística, Ximo Puig ha afirmat que la Generalitat ha sigut l'única administració autonòmica que ha mantingut la vigència del bo turístic, que és "un èxit per al sector i per a la ciutadania". També ha citat el suport de la Generalitat que presideix a les empreses que treballen amb usuaris de l’Imserso.

Aquest divendres els socialistes alacantins donen el tret d’eixida a la campanya amb el míting de presentació de la candidata a les municipals, l’exconsellera Ana Barceló, al qual assistirà Pedro Sánchez.

 

També et pot interessar

stats