Ana Barceló (PSPV): "Volem pegar un tomb a Alacant perquè isca de la paràlisi. No pot perdre més oportunitats"

La síndica del PSPV i candidata a l'alcaldia defén en 'Les notícies del matí' el seu projecte per a "reconnectar" amb la ciutadania d'Alacant i tornar situar la capital en el mapa

La síndica del PSPV i candidata a l'alcaldia d'Alacant, Ana Barceló / À Punt NTC
10 de març 2023 - 10:58

La síndica Ana Barceló té el cap en campanya. La socialista és la candidata del PSPV a l'alcaldia d'Alacant, una ciutat a què aspira a "pegar un tomb perquè isca de la paràlisi" i a "situar en el mapa nacional i europeu" després de les eleccions del 28M. La candidata ha defés a Les notícies del matí la seua llista, "de bon govern, apassionada per Alacant i implicada i compromesa amb la ciutat", per a la qual promet, "un projecte clar per a ressintonitzar amb la ciutadania" que contraposa al de l'actual equip municipal, què entén que "ha viscut sempre d'esquena" a la població.

"Volem sumar a la majoria d'alacantins i alacantines que vulguen que la ciutat avance i progresse, perquè Alacant és capital i no pot deixar passar més oportunitats, com ha passat amb els fons europeus, ja que l'ajuntament no ha sabut presentar projectes interessants per a la ciutat", ha explicat Barceló

La candidata dona per superades les incerteses d'última hora sobre les llistes, després de les discrepàncies què va mostrar la militància de base. "El PSOE vol guanyar aquestes eleccions i hem de remar tots junts i units", ha dit l'alcaldable, que s'ha mostrat oberta a "convergir" de partida amb altres formacions per a conquistar la vara de comandament de l'ajuntament, des del qual assegura que vol "governar per a tots, no per a la majoria".

Alacant no pot deixar passar més oportunitats, com ha passat amb els fons europeus

Qun falten tres mesos per a les eleccions municipals del 28 de maig, Barceló defén com un aval el capital que aporta per a la seua campanya tant el govern espanyol —qüestionat per la discriminació pressupostària a la província– com el Botànic. Del primer, defén la capacitat de gestió en el context d'incertesa i múltiples crisis (pandèmia inclosa), durant les quals creu que ha demostrat "estar al costat de la gent". I respecte del tripartit autonòmic, destaca la síndica que no s'ha mirat mai tant a Alacant com en l'etapa de Puig, competencialment i pressupostàriament, "símptoma i signe que no està justificat l'alacantinisme" (en referència a la mirada de la província, com a estructura agreujada, diferent de la de València).

Hem sabut anteposar el bé comú de la ciutadania sobre qualsevol altre interés

En tot cas, la candidata s'enorguleix pit sobre la gestió del Botànic, tot i les tensions intermitents entre les diferents formacions, perquè segons entén "hem sabut anteposar el bé comú de la ciutadania sobre qualsevol altre interés".

S'ha pronunciat també Ana Barceló, que va ostentar la cartera de Sanitat Universal durant la pandèmia, sobre les protestes per la falta de personal i la vaga de metges que el sindicat CESM ha protagonitzat contra el nou conseller. La síndica ha recordat que la Generalitat ha "invertit molt i continua invertint" en personal sanitari i ha defés que Miguel Mínguez "està fent un treball extraordinari".

També et pot interessar

stats