Mazón (PP) anuncia desgravacions de fins a 100% per a despeses en discapacitat

El líder del PP valencià acusa el Botànic "del col·lapse en la dependència, el retard en les ajudes i l'atenció a la pobresa", amb un milió i mig de valencians en situació de pobresa

Mazón s'ha reunit a Castelló amb representants del tercer sector, al costat de la candidata del PP a Castelló, Begoña Carrasco.
Mazón s'ha reunit amb representants del tercer sector, al costat de la candidata del PP a Castelló, Begoña Carrasco / PPCV

El president del PP de la Comunitat Valenciana i candidat a la Presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha afirmat que si governa el PP aprovarà desgravacions de fins al 100% per a aquelles famílies de rendes o salaris més baixos en les despeses per als tractaments per a persones amb discapacitat.

Mazón ha fet aquestes declaracions a Castelló després de mantindre una reunió amb representants del tercer sector, al costat de la candidata del PP a Castelló, Begoña Carrasco.

El líder del Partit Popular ha acusat el govern valencià de "col·lapsar la dependència, les ajudes i l'atenció a la pobresa, amb un milió i mig de persones en la Comunitat Valenciana en situació de pobresa, i els problemes que hi ha amb les persones amb discapacitat".

Segons el parer de Mazón, això "no és només una falta de pressupost, sinó d'atenció". Pel que el seu partit, si governa, posarà en marxa "una llei del tercer sector que done seguretat, estabilitat, suport i actualitze preus".

Així ha anunciat que desgravaran "les despeses de les famílies que hagen d'acudir a teràpies per Alzheimer, els de les famílies que hagen d'acudir a tractaments amb persones amb malalties minoritàries o els de les quals tinguen despeses per tractaments de salut mental". "Amb desgravacions de fins al 100% per a les famílies amb rendes o salaris més baixos", ha agregat.

D'aquesta manera, ha afegit, "estarem apostant pels tractaments no sols en atenció pública, sinó també en la col·laboració per les associacions i entitats que fan una extraordinària labor i segueixen abandonades amb ajudes que no se sap quan arriben, que arriben tard o que fins i tot quan se'ls avancen se'ls cobra interessos". Mazón ha dit que "no es pot estar cobrant interessos als qui estan fent la labor que tindria estar fent l'administració".

També et pot interessar

stats