El PP reclama un gran acord per a agilitzar les ajudes pels incendis

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha instat al president Ximo Puig a treballar amb tots els grups polítics perquè les mesures siguen efectives

Visita de Carlos Mazón al lloc de comandament avançat de l'incendi forestal de la Vall d'Ebo diumenge passat
Visita de Carlos Mazón al lloc de comandament avançat de l'incendi forestal de la Vall d'Ebo diumenge passat / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha apostat aquest diumenge per "un gran acord, amb mesures concretes i serioses" per a agilitar les ajudes a les zones afectades pels grans incendis forestals.

Aquesta proposta, que el PPCV presentarà en les Corts busca la col·laboració entre diversos actors implicats perquè les ajudes “siguen efectives i no es perden en la burocràcia”. En aquesta línia, el cap de l’oposició ha demanat al president Ximo Puig que compte amb tots els grups polítics per a treballar de manera conjunta. 

L’acord que plantegen els populars inclou una sèrie de punts, entre altres mesures fiscals per a les persones afectades; ajudes concretes per a la rehabilitació i recuperació dels habitatges; plans de promoció del turisme d'interior a la Vall d'Ebo i a Begís amb el suport de les diputacions provincials i la regeneració ambiental i reforestació. 

Mazón ha instat a Puig a donar suport a la sol·licitud del PP perquè les àrees afectades pels grans incendis siguen declarades pel govern estatal zones greument afectades per emergència de protecció civil perquè les ajudes s'agilitzen.

També et pot interessar

stats