Mazón demana concentrar el vot en el PP

El líder dels populars valencians afirma que estan "desitjant que arribe dilluns" per a posar-se a treballar per la Comunitat Valenciana, però adverteix que per a això "fa falta que diumenge cristal·litze el canvi"

Carlos Mazón, Maria José Catalá i Alberto Núñez Feijóo, saluden durant un acte en la Fundació Bancaixa a València
Carlos Mazón, María José Catalá i Alberto Núñez Feijóo, saluden durant un acte a la Fundació Bancaixa a València / Jorge Gil (Europa Press)

El candidat del PP a presidir la Generalitat, Carlos Mazón, ha defés tres dies abans de les eleccions, que votar el seu partit és l'única manera d'aconseguir que "cristal·litze el canvi" a la Comunitat Valenciana i no signar un aval en blanc a Pedro Sánchez per a continuar "menyspreant la Comunitat Valenciana"

Ho ha dit davant el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, i la candidata popular a l'alcaldia de València, María José Catalá, en un acte a la Fundació Bancaixa davant els interventors i delegats del partit que estaran diumenge als col·legis electorals valencians.

Mazón ha afirmat que estan "desitjant que arribe dilluns" per a posar-se a "treballar per la Comunitat Valenciana", però ha advertit que per a això "fa falta que diumenge cristal·litze el canvi".

"Em dirigisc a totes les persones que senten que necessiten i mereixen ja un canvi, i vull dir-los que el projecte de canvi a la Comunitat Valenciana es diu Partit Popular", ha asseverat.

I és que, segons ha defés, no hi ha cap partit que vaja a les urnes que tinga la millor enquesta possible: "l'abraçada de tota la gent del Partit Popular". A més, ha reiterat que una altra de les ambicions de la seua formació és que el "canvi a Espanya" comence el 28M.

"Complicitat extraordinària de Feijóo

"Alberto Núñez Feijóo està cridat a governar Espanya i a defensar la Comunitat Valenciana", ha garantit, per a destacar que el cap del PP ha traslladat "en públic i en privat la seua complicitat extraordinària amb el protagonisme que ja mereix la Comunitat Valenciana".

Com a balanç, Mazón s'ha fet fort amb l'acte de diumenge a la plaça de bous de València, on també va estar acompanyat per Feijóo, i ha afirmat que va ser "el míting més important d'aquesta campanya a tot Espanya".

Ha mostrat el seu orgull per "aquesta valenciania meravellosa" que ha trobat en les visites a pobles i ciutats i ha tornat a reivindicar els símbols identitaris per a "continuar sent el que som sense que ningú ens ho diga". "Heu arribat a emocionar-me", ha confessat.

Feijóo ataca el PSOE davant els "presumptes fraus" a Melilla i Mójacar

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha atacat el PSOE pels "presumptes fraus" electorals a Melilla i Mojácar (Almeria) i li ha exigit que es comprometa a no pactar "mai més" amb Coalició per Melilla i que valore "si seguir o no" amb la llista del municipi d'Almeria en les eleccions del 28 de maig. Dit això, s'ha obert a introduir més garanties en el vot per correu, com exigir la identificació amb el DNI.

Feijóo ha assenyalat que estan coneixent informacions "lamentables" sobre aquests "presumptes fraus electorals" a la ciutat autònoma de Melilla i a l'Ajuntament de Mojácar. "És evident que estem davant supòsits molt greus, què ens avergonyeixen com a espanyols i que ens repugnen com a demòcrates", ha asseverat.

Després d'insistir a enviar un missatge de "confiança" en el sistema democràtic i electoral espanyol a quatre dies de la cita amb les urnes, el cap de l'oposició ha demanat "responsabilitat màxima als partits que estan al darrere d'aquests fraus".

A més, Feijóo ha demanat a "tothom" que acudisca "a votar massivament" aquest diumenge en les eleccions autonòmiques i municipals "per a beneficiar la democràcia".

També et pot interessar

stats