Mazón fa una crida al vot útil perquè la Comunitat Valenciana siga "la fi del sanchisme"

La candidata popular a l'alcaldia de València, María José Catalá, confia que València serà "el talismà de Núñez Feijóo"

Acte central PP a València
Acte central PP a València / PP
21 de maig 2023 - 13:15

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha fet una crida aquest dissabte a la plaça de bous de València a "no dividir esforços, sinó a concentrar-los" i fer que la Comunitat Valenciana siga "la fi del sanchisme a Espanya".

"El canvi comença ací i l'estem tocant ja amb la punta dels dits", ha dit Mazón. "El canvi ens l'hem guanyat, no és un eslògan. És el canvi que ens mereixem, perquè no podem seguir així, amb la sanitat col·lapsada, l'educació polititzada, els majors impostos que hem tingut mai, sense cap vivenda pública, sense ningú que ens defense a Madrid i sense l'aigua que ens mereixem".

En un discurs marcadament identitari, Mazón, ha criticat que “als delegats del sanchisme a la Comunitat Valenciana” els faça “pànic que els recordem que vivim en una gran nació que es diu Espanya" i ha promés que, si guanyen les eleccions, s’aprovarà “la primera llei de senyes d’identitat de les nostres festes, tradicions i cultura”, perquè “som espanyols de primera divisió”.

En el míting més multitudinari des que va començar la campanya, que ha reunit més de 12.000 persones, segons fonts del partit, Mazón ha estat acompanyat del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i la candidata a l'alcaldia, María José Catalá. L’escenari escollit ha sigut la plaça de bous de València, espai que rememora l’era de Rita Barberà, figura recuperada pels populars valencians per a inspirar el seu discurs actual. Els tres líders s'han fet una volta a la plaça abans de començar l'acte i s'han fet desenes de selfies amb els assistents.

Catalá: "Somie que València serà el talismà de Núñez Feijóo"

En la mateixa línia, la candidata popular a l'alcaldia de València, María José Catalá, ha afirmat que els populars tenen “ganes de governar, de gestionar, de tornar a recuperar les nostres senyes d’identitat i que ningú les manipule”, i ha reivindicat que “no som res que no siga Comunitat Valenciana”.

“Vull ser l’alcaldessa que cuide de tot el món, la que torne València a la primera divisió nacional i somie que València serà el talismà de Feijóo perquè guanye les eleccions generals”, ha dit abans de donar pas a Carlos Mazón, a qui s'ha referit com el "futur president de la Comunitat Valenciana".

Feijóo demana el vot contra el "sanchisme que no trenca amb Bildu"

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, per la seua part, s'ha unit a Mazón a l'hora de demanar concentrar en el seu partit el vot contrari al "sanchisme que no trenca amb Bildu"."És imprescindible unir el vot en el PP. Si vols canvi, vota, i si vols canvi, concentra el vot en el Partit Popular", ha exclamat Feijóo, que ha demanat "votar si t'indigna el sanchisme i que aquest sanchisme no trenque amb Bildu". 

"Que el vostre vot no servisca per a avalar a Sánchez i a Puig, sinó per a defendre la història, les tradicions de la Comunitat Valenciana, que és un dels pobles més històrics d'Espanya. No avalem aquells que no ho mereixen, avalem el poble de València", ha proclamat davant els més de 12.000 afiliats i simpatitzants que s'han concentrat a la plaça de bous, un espai carregat de simbolisme, quan només falta una setmana per al 28M. 

També et pot interessar

stats