Mazón afirma que les línies roges per a pactar amb Vox són l’Estatut, l’autonomisme i el canvi climàtic

El president del PP valencià aspira a governar la Generalitat en solitari després de les eleccions

El president del PP a la Comunitat Valenciana durant la seua intervenció en el desdejuni informatiu d'aquest dijous a Madrid
El president del PP a la Comunitat Valenciana durant la intervenció en el desdejuni informatiu d'aquest dijous a Madrid / Alejandro Martínez Vélez (Europa Press)

El PP valencià aspira a governar en solitari després de les eleccions però, en cas que necessitara arribar-hi amb Vox, els límits serien els establits a l'Estatut, l'autonomisme, la baixada d'impostos, la defensa de l'aigua o "entendre que hi ha una cosa que es diu canvi climàtic". Així ho ha manifestat el president del PP en la Comunitat Valenciana i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, en un desdejuni informatiu en el qual ha participat aquest dijous a Madrid.

Mazón ha assegurat durant la intervenció, que també seguia el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, que "el canvi" comença en la Comunitat Valenciana i que ell ix a guanyar, mentre que el socialista Ximo Puig i els seus socis "ixen a empatar" i "repetir" el pacte del Botànic.

"Ixen a més del mateix. Jo aspire a guanyar i governar amb majoria suficient", ha recalcat. Seguint en clau electoral, Mazón ha afirmat que en les eleccions del 28 de maig els ciutadans estan cridats a triar "entre la continuïtat i el conformisme" o "formar part del canvi social i polític que ja només lidera el Partit Popular".

"I és per això que l'altra part de la campanya és demanar-vos que somrieu, però perquè ja ve el canvi", ha continuat.

Quan els periodistes li han preguntat pels límits que li imposarà a Vox si requereix el seu suport per a governar, com apunten les enquestes, Carlos Mazón ha manifestat: "Els límits són l'Estatut d'Autonomia, l'autonomisme, la defensa de les nostres senyes d'identitat, la baixada d'impostos, la defensa de l'aigua, la defensa del nostre territori, entendre que hi ha una cosa que es diu canvi climàtic i que cal lluitar-hi en contra... les coses de sentit comú que el meu partit defensa tots els dies", ha detallat.

També et pot interessar

stats