Bastidas (PP): "Votar Ximo Puig és donar continuïtat a Pedro Sánchez"

La síndica adjunta del Grup Popular acusa Puig de no plantar cara a Sánchez en qüestions com el finançament o el transvasament i assegura que "Mazón donarà un gir a la Comunitat Valenciana"

Elena Bastidas en una entrevista en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El Partit Popular es planteja les pròximes eleccions municipals i autonòmiques com un plebiscit contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Així ho ha indicat la síndica adjunta del Grup Popular a les Corts, Elena Bastidas, en una entrevista en Les notícies del matí.

"Votar Ximo Puig és donar continuïtat a Pedro Sánchez", ha destacat la popular, que indica que "aquestes eleccions són la primera targeta roja que podem mostrar al president del govern que ha maltractat la Comunitat Valenciana". Un primer pas per "al gran canvi" que es produirà a final d'any amb l'arribada de Feijóo al govern.

En una entrevista en Les notícies del matí, Bastidas ha dit que el president valencià, Ximo Puig, va de la mà del president espanyol i que li té por. "Ximo Puig ha anat de la mà de Sánchez en les qüestions bàsiques i votar Puig és votar una política perjudicial per a la Comunitat Valenciana", ha assegurat.

Ximo Puig ha anat de la mà de Sanchez en les questions bàsiques i votar Puig és votar una política perjudicial per a la Comunitat Valenciana.

La síndica del PP acusa Puig de no plantar-li cara en qüestions clau com el finançament autonòmic, el transvasament Tajo-Segura o la llei del "només sí és sí". "L'esquelet del finançament no ha arribat i hui la Comunitat Valenciana és la pitjor finançada, amb 215 euros menys per habitant que la resta. La simbiosi de Puig i Sánchez és clara, com en el transvasament Tajo-Segura, on estan en joc 15.000 llocs de treball.

I davant de la política socialista, Bastidas ha destacat que el PP aquesta legislatura ha tingut una activitat intensa del control al Consell, amb iniciatives parlamentàries i comissions d'investigació a Puig i Oltra. "Tot el pes del control del Consell l'ha portat el PP, i Ximo Puig no ha estat còmode amb el PP".

Segons la síndica popular, els valencians es juguen aquestes eleccions el model de Comunitat Valenciana, perquè el balanç "no és positiu". El Consell de Ximo Puig ha recaptat 1.800 milions d'euros més en aquesta legislatura i no els ha repercutit positivament en la societat valenciana".

Tots som conscients dels que ens juguen aquestes eleccions municipals i autonòmiques i ho afrontem amb optimisme i Mazón s'ha consolidat com el gran referent que simbolitza el canvi real i ha fet una campanya molt intensa.

"Tots som conscients dels que ens juguen en aquestes eleccions municipals i autonòmiques i ho afrontem amb optimisme i Mazón s'ha consolidat com el gran referent que simbolitza el canvi real i ha fet una campanya molt intensa per a donar a conéixer el nostre model de comunitat".

Bastidas ha indicat que les enquestes "ens mostren un canvi de tendència" important per la 28M. "Enfront del continuisme que representa Ximo Puig que porta 8 anys, Mazón i els candidats municipals faran un gir a la Comunitat Valenciana".

El nostre objectiu és concentrar el vot en el Partit Popular i que aquesta forqueta que ens dona entre 35 i 37 puga ser prou folgada per a governar.

Sobre el transvasament de càrrecs de Ciutadans al PP, la síndica popular ha apuntat que "Ruth Merino és un bon fixatge que reforça l'equip econòmic del PP", però que com diu Feijóo, "ens interessen més els votants de Ciutadans que els càrrecs de Ciutadans".

"El nostre objectiu és concentrar el vot en el Partit Popular i que aquesta forqueta que ens dona entre 35 i 37 puga ser prou ampla per a governar", ha conclòs.

També et pot interessar

stats