Feijóo assegura que tornarà a les Falles el 2024 com a president del govern

El president del Partit Popular ha visitat la falla Convent de Jerusalem i la mascletà des del balcó de l'Ajuntament

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb Carlos Mazón, aquest dijous a les Falles de València
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb Carlos Mazón, aquest dijous a les Falles de València / À Punt NTC

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, s'ha compromés aquest dijous en la seua visita a les Falles de València a tornar-hi l'any que ve com a president del govern en cas d'obtindre la confiança dels espanyols. "Em compromet a vindre el 2024 i gaudir d'aquest espectacle de color, so, alegria, optimisme d'un poble il·lusionat pel canvi".

Per al líder dels populars, és possible un canvi perquè "hi ha un cansament i hi ha una alternativa" perquè Espanya puga "reiniciar un camí de concòrdia i solidaritat entre tots els pobles".

Feijóo ha destacat que tenen totes les expectatives de governar la Comunitat Valenciana perquè creu que "és bo que aquesta coalició en col·lisió en la Generalitat done pas a un govern estable amb un programa i on els problemes, tensions, i les corrupcions que hem vist durant aquests últims anys no es tornen a repetir".

Així ha ressaltat que Mazón coneix la gestió pública i que coneix també la gestió de treballadors i empreses i "les nostres enquestes ens diuen que sí que és possible un canvi, però les majories no es confirmen fins al recompte electoral i treballarem perquè hi haja un canvi".

"Vox comença a tindre dubtes sobre la seua moció de censura, que no secundem"

Feijóo ha assegurat que Vox "comença a tindre dubtes" sobre la moció de censura que ha presentat contra el president del govern, que el PP no secundarà, i ha rebaixat aqueixa iniciativa parlamentària a "un dictamen" del seu candidat, Ramón Tamames.

Ha reconegut que no ha llegit l'esborrany del discurs de dimarts que ve que es va filtrar aquest dimecres i ha dit que "ni tan sols" sap si ho és i que, en tot cas, caldrà esperar al ple del Congrés on tindrà lloc.

El líder popular ha reiterat que el seu partit no dona suport a aquesta "aparent" moció de censura perquè no vol "donar-li una alegria" al PSOE, que al seu judici està "molt content" amb la iniciativa de Vox perquè la seua coalició de govern "està trencada" i amb aquest ple ha d'aparentar que existeix encara una certa "unitat".

Segons Feijóo, el PP busca que hi haja un canvi de govern "no perquè ho voten" els diputats del Congrés, com ocorreria amb aqueixa moció de censura de Vox, sinó perquè així ho diga l'electorat en els pròxims comicis de final d'any.

"La reforma de les pensions és un pegat per arribar a les eleccions"

Sobre la reforma de les pensions, ha dit que són "un pegat per arribar a les eleccions" i una hipoteca per al futur. Feijóo ha dit que el PP defén el model de la sostenibilitat de les pensions on molts treballadors paguen menys per les seues cotitzacions i no a l'inrevés com proposa el PSOE.

També et pot interessar

stats