El jutge rebutja incorporar l’entrevista d'Oltra en 'Salvados' a la causa

En el programa de televisió, l’exvicepresidenta del Consell va explicar que actualment està cobrant l'atur

Mónica Oltra
Imatge de Mónica Oltra durant l'entrevista en 'Salvados' / La Sexta

El jutjat d'instrucció número 15 ha rebutjat que s'incorpore l'entrevista que li van fer en el programa Salvados a la causa contra l'exvicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra i diversos dels seus col·laboradors. En un acte, l'instructor (amb el suport del fiscal) rebutja la petició plantejada per l'Associació Gobiérnate, a la qual es va adherir el partit polític Vox, tots dos com a acusacions populars. I ho fa perquè "la petició no concreta quines podrien ser les informacions rellevants en relació amb els fets objecte d'investigació i amb les seues circumstàncies que vinguera a aportar el contingut de l’emissió televisiva i que no es troben ja incorporades a la causa per altres mitjans més formals".

"És cert que a la causa s'han utilitzat manifestacions extraprocessals de la investigada, però no ho és menys que aquestes, a més de referir-se innegablement a aspectes crucials de la investigació, es van fer amb anterioritat a l'adquisició de l'estatus processal d'investigada", afig el jutge.

A l'entrevista concedida al programa Salvados, Oltra va explicar que actualment està cobrant l'atur i va insistir que no ha fet res "il·lícit, il·legal ni immoral". El jutjat d'instrucció número 15 de València dirigeix la investigació a l'exvicepresidenta del govern valencià Mónica Oltra i altres alts càrrecs, en una causa oberta per maniobrar suposadament per a ocultar un cas d'abusos a una menor tutelada per la Generalitat pel qual van condemnar el seu exmarit, en una sentència que es troba recorreguda al Tribunal Suprem.

També et pot interessar

stats