La defensa d'Oltra demana al jutjat que no incorpore la seua entrevista en ‘Salvados’ a la causa

Els advocats de l’exvicepresidenta del Consell consideren que l’acusació vol “engrossir la causa i desdibuixar la investigació”

Mónica Oltra
Imatge de Mónica Oltra durant l'entrevista en 'Salvados' / La Sexta

La defensa de l'exvicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha demanat al jutjat d'instrucció número 15 de València que no admeta la incorporació a la causa dels materials íntegres de l'entrevista que li van realitzar en el programa de la Sexta Salvados.

Considera que aquesta petició, realitzada per l'associació Governa-te, és "impertinent, inútil, innecessària, innòcua i fidel reflex d’allò que pretén l’acusació particular", que a parer seu és "continuar engrossint la causa, dilatar la instrucció i desdibuixar el marc objectiu d'investigació a la recerca de qualsevol cosa".

En l'entrevista concedida al programa Salvados, Oltra va explicar que actualment està cobrant l'atur i va insistir que no ha fet res "il·lícit, ni il·legal ni immoral". La defensa d'Oltra assenyala, en l'escrit dirigit al jutjat, que "també en aquesta fase les diligències han de ser pertinents", per la seua relació amb l'objecte del procés.

A parer seu, "res del que pretén la contrapart està relacionat amb l'objecte del procés", i prova d'això és que els motius que invoca "es limiten a exposar manifestacions genèriques, ambigües i tergiversades sense cap transcendència per a la causa".

Denúncia a més que el sol·licitant "no té cap objecció a interessar aquells talls que pogueren existir i que no van ser publicats, sense preocupar-lo el més mínim la vulneració del dret a la intimitat, ni tan sols saber si existeixen o de què es parla".

El jutjat d'instrucció número 15 de València dirigeix la investigació a l'exvicepresidenta del govern valencià Mónica Oltra i altres alts càrrecs, en una causa oberta per maniobrar suposadament per a ocultar un cas d'abusos a una menor tutelada per la Generalitat pel qual va ser condemnat el seu exmarit.

També et pot interessar

stats