Gamarra assegura que Feijóo no té previst reunir-se amb Abascal

La nova secretària general ha remarcat que el PP és un partit amb "vocació de majoria" i que "pactarà amb els espanyols"

Cuca Gamarra ofereix una roda de premsa després de la primera reunió del nou president del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb el seu comité de direcció en la seu del partit a Madrid
Cuca Gamarra després de la primera reunió de Feijóo amb el seu comité de direcció / J.J. Guillén (Efe)

La nova secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha assegurat en la seua primera roda de premsa a Génova com a número dos del partit després de la reunió del comité de direcció que el recentment elegit president del PP, Alberto Núñez Feijóo, no té previst mantindre cap reunió amb el líder de Vox, Santiago Abascal.

Segons ha remarcat la número 2 del partit, el PP és un partit amb "vocació de majoria" que "pactarà amb els espanyols", en relació amb les paraules del portaveu de Vox, Jorge Buxadé, que ha urgit Feijóo a aclarir si vol explorar la possibilitat de tancar acords amb el govern de Pedro Sánchez o si està disposat a formar una "alternativa nacional" amb Santiago Abascal

"No estem pendents d'uns altres, estem centrats en les solucions que necessiten els espanyols des del nostre projecte. Que uns altres parlen, és un problema d'ells, nosaltres ens centrem en l'important", ha resolt refusant aprofundir en quina serà la relació amb el Vox en aquesta nova etapa del PP.

Tampoc hi ha una decisió sobre si Feijóo assistirà a la investidura d'Alfonso Fernández Mañueco com a president de Castella i Lleó, un acte al qual sí que es preveu que acudisca Abascal, ja que és el primer executiu autonòmic del qual formarà part el seu partit.

"No ho hem tractat. Quan es convoque, caldrà veure l'agenda i resoldre com es materialitza la presència del PP en la investidura", ha assenyalat Gamarra, que ha assegurat que, en tot cas, hi haurà presència de la direcció nacional del partit "com no pot ser d'una altra manera".

També et pot interessar

stats