Mazón demana a Puig "coherència i dignitat" i que assumisca responsabilitats en el cas Oltra

El líder dels populars valencians està satisfet amb el pes valencià en la nova direcció i assegura que les reivindicacions de finançament autonòmic són assumides per Feijóo

Carlos Mazón en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, s'ha pronunciat en Les notícies del matí sobre la sol·licitud del jutge que ha instat el TSJCV a imputar la vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra pels abusos de l'exmarit a una menor tutelada. "Jo no em posaré una samarreta amb la cara d'Oltra boca avall i que pose que es busca, però quan uns altres ho van fer, ara sembla que tenen un problema de coherència".

Mazón apunta més alt i afirma que el màxim responsable és el president de la Generalitat, Ximo Puig. "Li demane coherència i dignitat i que assumisca responsabilitat sobre la base del discurs que abans mantenia. És un assumpte molt greu que va a pitjor".

D'altra banda, el líder dels populars valencians assegura que la nova direcció del partit triada aquest cap de setmana a Sevilla facilitarà el canvi a Espanya i també a la Comunitat Valenciana. "Estem molt satisfets perquè hem reforçat un gran líder, el que Espanya necessita per a arreglar una situació molt difícil, que no té previsió de millorar".

"Necessitem que Espanya es pose en marxa, però per a això necessitem que arranque la Comunitat Valenciana i que hi haja un canvi ací, perquè és clau per al canvi d'Espanya"

Mazón ha destacat que Alberto Núñez Feijóo ha demostrat "solvència" per a resoldre els problemes a Galícia amb quatre majories absolutes. "Necessitem que Espanya es pose en marxa, però per a això necessitem que arranque la Comunitat Valenciana i que hi haja un canvi ací, perquè és clau per al canvi d'Espanya".

Satisfet amb el pes valencià en la nova direcció

En l'entrevista a Les notícies del matí, s'ha mostrat satisfet amb el pes valencià en la nova direcció. En el comité de direcció està Esteban González Pons com a vicesecretari institucional i, en el comité executiu hi ha quatre valencians més. "No ens podem queixar del pes en quantitat i qualitat de la Comunitat Valenciana en el PP", ha indicat Mazón, que ha afegit que el "primer cercle de Feijóo som els presidents autonòmics del PP".

En clau programàtica, el president dels populars valencians assegura que les reivindicacions de la Comunitat Valenciana són perfectament assumides pel Partit Popular d'Alberto Núñez Feijóo, fins i tot en matèria de finançament autonòmic.

Mazón afirma el Feijóo reconeix l'infrafinançament valencià

Així, ha recordat que la Comunitat Valenciana és la "pitjor finançada" de totes amb un sistema que va posar en marxa Zapatero secundat pels socialistes valencians. "Tothom sap que cal corregir i compensar la situació de la Comunitat Valenciana sobre la base de les persones i això no ho diu Mazón, ho diu Feijóo i no hi ha discrepància en aquest sentit". Però ha dit que aquest assumpte "no pot haver-hi ni vencedors ni vençuts".

A més, ha ressaltat que la línia que està marcant el PP a la Comunitat Valenciana, d'abaixar impostos, potenciar les polítiques socials i defensar el camp o els pescadors, "no sols encaixa, sinó que està sent reforçada per part del PP".

També et pot interessar

stats